• 100%
      0

This poll is closed to new votes

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Deze week hebben we bijzonder nieuws van een van de vele leden van GTAforum.nl. is namelijk met zijn voetbalteam kampioen geworden. Speciaal voor OWN wilde hij de weg naar succes persoonlijk vertellen. En terecht, want je wordt niet zomaar kampioen.

• • • • •

GTAGames.nl afbeelding
Het seizoen begon niet echt goed voor ons: we hadden de eerste 2 wedstrijden verloren. Toen hebben we een toernooi gespeeld. We moesten 8 wedstrijdjes spelen waarvan we de eerste hadden verloren. Toen hebben we de opstelling helemaal veranderd. Bij het volgende duel zagen we dat we erg compact gingen spelen. Onze formatie was toen 4-4-2 en die formatie is toen ook het hele seizoen ze gebleven. Toen ging de competitie weer verder en ja hoor we wonnen toen met 7-0. We begonnen erg goed te voetballen en we hebben toen de nummer 1 ook nog ingehaald!

Toen moesten we tegen de nummer 1. Dat was natuurlijk een lastige wedstrijd en we speelden 2-2. Dat was erg jammer, want wij speelden namelijk de 2e helft veel beter dan zij.

Daarna hebben we weer 13 wedstrijden gespeeld waarvan we 1 hebben verloren. Zelf hadden we niet verwacht dat we zo goed gingen presteren. En toen kwam de dag we konden kampioen worden. We stonden 1 punten voor de nummer 2. Toen begon de wedstrijd. In het begin speelden we een beetje langzaam en hadden we moeite met de tegenstander. Later begon het een beetje te lopen en toen kwamen we 0-1 achter. Erg jammer en vlak daarna hadden we rust. We begonnen de tweede helft uitstekend. Ik had al 2 kansen gehad die er gewoon in moesten. Toen scoorde ik de 1-1 en begonnen we echt erg veel druk te zetten. Binnen tien minuten kwamen we op 3-1. Toen was de wedstrijd al gespeeld, maar we gingen door en het werd uiteindelijk 4-1!

Iedereen ging uit zijn dak! Kampioenen zijn we met 66 punten. En ik ben top scoorder met 41 doelpunten!