Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 187 - Grand Theft Weekly


OWN

336 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

med_gallery_108553_47_9279.png

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

De editie die ik voor Vorige week had gemaakt was te groot. Er stond gewoon te veel informatie in. Daarom deze week het tweede ongeplande deel. Enjoy

GTA Look-alike The godfather

The Godfather game

GTAGames.nl afbeelding
The godfather is een geweldige Maffia Film serie. Maar over de eerste game hoef ik ook niet klagen (De tweede heb ik nog niet kunnen spelen).

Deze GTA look-alike/kloon heeft redelijk veel aspecten van een GTA game. Maar ook mist het een paar dingen.

Het speelt zich af in New York City. De besturing werkt goed, Het schieten werkt fijn, Het heeft mooie wapens die goed bij de jaren 30 past. Maar hij heeft niet zo heel veel voertuigen, de wereld is groot en soms zit je wel 2 of 3 minuten op een rechte weg te rijden zonder dat er iets spectaculairs gebeurt.

De verhaal loopt parallel aan het verhaal van de film zelf, Iets wat een goed iets is.

Maar de wereld is ook hier weer vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Maar het mist een paar dingen, Zoals een beetje groen en wat water waardoor het echt voelt alsof je in een betonnen jungle bent. Daardoor is het soms nogal wat grauw en grijs en dat vind ik niet erg.

Het heeft een mooi arsenaal aan wapens, van normale hand wapens tot de bekende Tommy Gun. En mits je genoeg geld hebt kan je ook al de wapens upgraden. 3 levels voor ieder vuurwapen, en met ieder level worden ze sterker.

Het schieten is fijn, Er is een mooi schuilsysteem en het richten voor een headshot is ook niet te moeilijk. Er zijn ook mogelijkheden om de vijand zijn wapen uit zijn handen te schieten. Maar dat is moeilijker dan een simpele headshot.

De mogelijkheid om Safehouses te kopen is ook in deze Game aanwezig wat fijn is aangezien je dan steeds minder ver hoeft te rijden. Het zijn voornamelijk simpele appartementen.

Gangs (Of in dit geval Families) zijn ook in de game. Je hebt de Corleone Familie, Daar zit jij dus bij. dan nog de Barzini, Tattagalia, Cuneo en de Stracci Families. Iedere gang is een redelijke tegenstander en sterk in meerdere opzichten.

De missies zijn een beetje GTA achtig maar dan vooral met een Maffia twist. En iedere missie hoort ook bij het verhaal.

Het overnemen van bedrijven speelt een redelijke rol in deze game. Je perst de eigenaar af en hij belooft je om geld te betalen in ruil voor bescherming. Soms opent er een achterdeurtje en krijg je er ook een illegale handel bij. Nog meer geld in het laatje.

Naast het overnemen zijn er nog een paar kleine zijmissies. Zo kan je Busjes van de andere families overvallen en wat er in zit buit nemen. Huurmoorden is ook een optie om te doen. Er zijn een paar banken om te overvallen, dit kan soms goed geld opleveren.

Maar echt heel veel zijmissies zijn er niet, en je moet het zeker hebben van de verhaallijn.

Een Wanted level systeem is ook hier aanwezig en lijkt veel op die van GTA, alleen hier is hij wat strenger. Zo krijg je al meteen een wanted level van 1 als je een wagen steelt. En hoe meer misdaden je doet hoe hoger je wanted level is. Op begeven moment komen er politiewagens achter je aan en die zijn niet bang om drive-by's op je uit te voeren. De wanted levels kan je soms kwijt raken door een Agent om te kopen.

Omkopen ja, Het zit ook in dit spel. Politie omkopen voor je misdaden, En van te voren omkopen zodat je wat misdaden kan doen. Ook als er een oorlog tussen 2 families uitbreekt kan je een FBI agent omkopen om dit te doen stoppen en dit is dan altijd in jou families voordeel

In verhouding van een Normale GTA spel geef ik The godfather Game een 4

Het is een mooie game. Heeft een geweldige verhaallijn. Maar omdat er zo weinig wagens zijn, er soms geen einde lijkt te komen aan tunnels en wegen, er niet zo veel zijmissies zijn, en er ook buiten de verhaallijn niet zo vreselijk veel te doen is geef ik dit cijfer.

Nogsteeds een mooi cijfer. Maar het voelt een beetje als een GTA Game, maar het mist gewoon een paar kleine dingen.

De vraag van de week aan...

Iedere week stel ik aan een lid 2 simpele Grand Theft Auto gerelateerde vragen.

Deze week stelde ik de vragen aan: GTA-top.

En zijn antwoord was:

Wat is jouw favoriete Grand Theft Auto Spel?

Ik vind alle GTA's wel top,daarom ook mijn naam.

De leukste GTA vind ik toch San Andereas omfdat de map lekker groot is en je veel extra's kan doen bijv. autorijles en de challenges in de stadions.

Zijn GTA kloons of Look-alikes altijd slecht?

Nee.

Ik heb hier niet veel op te zeggen het hele forum was ook in rep en roer toen Red Dead redemption kwam dit is misschien van Rockstar maar is geen GTA.

Ook is het leuk voor verandering,dat zie je bij Canis Canem Edit een jonger personage en wat fantasievolle wapens is ook een keer leuk.

Bedankt voor het lezen van deze week. En voor volgende week zeker een nieuwe editie over Muziek. :tu:

Bedankt aan GTA-top voor het beantwoorden van mijn vraag.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...