Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582052

Editie 187 - Game On!


OWN

482 bezichtigingen

med_gallery_108553_47_38661.png

Deze rubriek is geschreven door Djmaddox!

Hallo allemaal,

Ik heb Call Of Duty Modern Warfare 2 voor de PC nu al een tijdje en ik vond het wel waard om er een reviewtje over te maken. In deze review zal ik onder andere de positieve en negatieve dingen opnoemen en die ook vergelijken met de game Call Of Duty Modern Warfare 1 voor de PC.

Inhoud van het doosje en installatie.

In het doosje was niet veel te vinden, 2 installatiedisks en 1 klein boekje. Dat vond ik op zich wel jammer, want ik vind het altijd wel leuk om een beetje door die boekjes heen te bladeren. In het boekje stond nu alleen de uitleg van de HUD en de License Agreement. Het installeren ging bij mij gelukkig redelijk snel met zijn 30 minuten want sommige mensen hebben last van een probleem waardoor het installeren 3-4 uur duurt.

mw2.jpg

Gameplay en eerste indrukken.

Als eerste ging ik de Singleplayer spelen. Ik vond het niet een heel erg groot verschil met CoD4, al vond ik wel dat het er mooier uit zag. Dit komt denk ik voornamelijk omdat er meer glans is toegevoegd. De omgeving waar je in speelt is wel heel mooi nagemaakt en is ook goed over nagedacht.

Nieuwe wapens en attachments.

Er is een flinke stoet wapens bijgekomen die ook heel wat nieuwe attachments dragen. Hier even een screenshot van alle attachments die op een SCAR kunnen:

wepatach.png

Verder zijn er natuurlijk ook nog alle kleuren voor op de wapens aanwezig die aantonen hoe goed je bent met een wapen.

Multiplayer.

Infinity Ward heeft dingen weggehaald maar ook nieuwe dingen toegevoegd in vergelijking met CoD4. Zo heb je er nu Emblems, Accolades, Titles en Prestige mode bij. Je speelt de Emblems, Accolades en Titles vrij door te levelen en ook door op bepaalde manieren kills te maken.

epicz.jpg

Een groot verschil met MW1 is dat je nu zelf je killstreaks kan kiezen. Er zijn er 15, maar je kan er maar 3 selecteren daarvan. Je moet ze daarvoor wel eerst unlocken.

88627891.png

Ik heb nu een Harrier Airstrike, Chopper Gunner en Tactical Nuke ingesteld.

Het grootste nadeel van de Multiplayer is nog wel dat er geen Deticated Servers zijn. Dat is zeer vervelend, want zo kan er niet gemod worden, niet gemapt worden en zijn er vaak laggproblemen. De servers worden nu gehost door IWnet van Infinity Ward zelf. Dit is zeer spijtig, want ik had graag zelf een eigen COD6 server gehad. Een ander nadeel is dat er maar heel weinig mensen kunnen spelen in een round en de maps echt heel groot zijn. Zo heb ik soms slechts bij TDM op een grote map 4 kills weten te maken. Maar dit word wel weer voor een klein deel goed gemaakt door de zeer leuke optie die ze hebben toegevoegd in de game: 3rd Person. Zo speel je dus in derde persoon.

3rdperson.jpg

Spec Ops.

Verder is er ook nog een Spec Ops optie. Hierbij moet je verschillende challenges uitvoeren op verschillende moeilijkheidsgraden. Je kan deze missies in je eentje doen maar voor sommige missies heb je 2 mensen nodig. Je moet hierbij bijvoorbeeld een sniper missie doen, racen op sneeuwscooters, maar ook elkaar verdedigen vanuit de lucht met een vliegtuig. Hierbij is 1 man op de grond en vliegt de andere in de lucht in een vliegtuig en die moet dan de andere beschermen met geweren terwijl de man op de grond ergens naartoe moet lopen. De difficulties die je hebt zijn Regular, Hardened en Veteran. Intotaal zijn er 23 Spec Op missies die je kan doen op deze difficulties. Voor regular krijg je 1 ster, Hardened 2 sterren en Veteran 3 sterren. Intotaal zijn er 69 sterren verkrijgbaar.

specops.jpg

Hier zie je mijn vriend bij spec ops langzaam achter een enemy patrol kruipen terwijl ik in een kerktoren zit.

Dit was dan mijn review over CoD Modern Warfare 2. Als er nog enige vragen zijn over de game zal ik ze graag proberen voor je te beantwoorden.

Pluspunten:

- Veel nieuwe wapens en Attachments

- Spec ops

- Uitgebreide Multiplayer

Minpunten:

- Geen dedicated Servers

- Veel laggproblemen

- NAT type probleem

- Vaak het probleem dat er staat "Steam Connection Failed" of "Unable to connect to Host"

- Weinig mensen op grote maps

- Maximaal 18 mensen online

- Maximaal 2 mensen voor Spec Ops(4 lijkt me leuker)

- Veel te veel hackers

- Ongebalanceerde spawns

- Ongebalanceerde wapens

2 reacties


Recommended Comments

Dat van te weinig spelers ben ik met je oneens. ;)

Ik vind het juist fijn dat er niet zoveel zijn.

In COD4 had je soms meer dan 50 spelers, je loopt een paar meter en je bent dood, je spawnd weer, loopt een stukje schiet iemand dood en dat word jij weer gedood. Dan is de lol er heel snel van af bij mij.

Link to comment

Ja, daar heb je een punt. Ik vond 32vs32 in CoD4 ook te veel. Maar dat van teveel dood gaan daarbij komt imo meer door martyrdom. Ik had liever in MW2 iets van 16 vs 16 op alleen de grote maps.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...