Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 187 - News, Sport, Lifestyle


OWN

412 bezichtigingen

med_gallery_108553_47_29060.png

Deze rubriek is geschreven door Thundercover!

135 uur pokeren

Kloep liet ons weten dat het wereldrecord achter elkaar pokeren is verbroken. Phil Laak was van plan om het oude record van ruim 78 uur met twee uur te verbeteren, maar kwam uiteindelijk op 135 uur uit. Dat komt neer op meer dan zes dagen achter elkaar pokeren. Er kwamen veel bekende pokeraars langs om met hem te spelen. Hoeveel hij heeft ingezet, is niet bekend. Wel heeft hij een bedrag van bijna 7000 dollar mee naar huis genomen. Dat bedrag zal hij doneren aan een goed doel.

Sorry voor Wilders

GTAGames.nl afbeelding
Talloze Facebookers zeggen sorry voor het feit dat anderhalf miljoen mensen op de PVV hebben gestemd. Bij een speciale Facebook pagina kunnen mensen lid worden als ze sorry willen zeggen. De oprichters laten duidelijk weten dat de meerderheid van de Nederlanders de mening van de PVV niet deelt. De groep op Facebook heeft inmiddels meer dan 50.000 leden, wat overigens nog niet de meerderheid van Nederland is.

VVD winnaar verkiezingen

De VVD is bij de Tweede Kamerverkiezingen de winnaar geworden, met een zetel meer dan de PvdA. Bij de stemming op GTAforum hoefde de VVD enkel de PVV voor zich te dulden, terwijl hier weinig mensen op de PvdA zouden stemmen. In werkelijkheid zijn er aardig wat coalities mogelijk, maar op GTAforum zou enkel de coalitie PVV-VVD voor de hand liggend zijn als we de stemmen naar het aantal zetels zouden omzetten. De CDA (hier 0 stemmen) zou dan niet eens nodig zijn, al zullen ze waarschijnlijk wel blij zijn om te regeren. Áls ze dat überhaupt met de PVV willen.

Wil je zelf een coalitie samenstellen? Probeer dan eens op de website van de NOS het coalitiespel en laat jouw ideale coalitie weten.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...