Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

Editie 189 - De Tien van ...


OWN

361 bezichtigingen

med_gallery_108553_47_11211.png

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

De vogeltjes vallen van het dak af. Maar toch is er een nieuwe rubriek. Oke echt nieuw is hij niet, het is simpelweg gewoon 'De tien' in een nieuw jasje gestoken. Maar wat voor een jasje?

Dit is de tien van... hier in vraag ik iedere keer weer iemand op het forum om zijn top 10 te geven over een bepaald onderwerp. Dat onderwerp zal bijna altijd wel bij die persoon zijn interesses horen.

Laten we dus beginnen met de eerste De tien van...

De tien van...?

Deze week hebben we de tien van Rinaldootje.

Ja, omdat dit de eerste editie is en ik dus nog niet genoeg tijd heb gekregen om de PB'tjes de deur uit te gooien geef ik maar mijn top 10.

Rinaldootje zijn interesses zijn Games, films, muziek, eten, Autosport en nog veel meer. Ik vroeg hem dus zijn top 10 films te geven.

Waarschuwing, Er kunnen spoilers in de teksten zitten.





















































#1:The Matrix (1999)

Dit is een geweldige Actie S-f film. het verhaal is goed geschreven, er zit een mooie dosis actie in, geweldige acteurs en een genot om naar te kijken. En de soundtrack is gewoon om op klaar te komen zo goed is die.

Deze film heeft ook al enorm veel awards gewonnen waaronder 4 oscars. :D

Mijn favo scene is toch nog wel die waarin Neo (Keanu reeves) met Morpheus (Laurence fishburn) vecht. Zo veel actie in zo weinig tijd.

#10: The matrix: Revolutions (2003)


Ja deze film. Oke het verhaal is wat minder en 2 van de beste personen sterven. Maar nogsteeds een grote oorlog en veel actie vind ik altijd leuk om te zien. Deze heeft nummer 10 gekregen omdat het een Matrix film is, en ik ben daar dol op.
#9: Jackass Number 2 (2006)


omdat ik al groot fan was van de Jackass serie kan deze film ook niet uit mijn lijst ontbreken. Niks acteren maar puur leedvermaak :D Is er iets leukers?
#8: Die hard 4.0: Live free or die hard. (2007)


Technologie en actie, Geweldig. Deze Die hard film heeft het allebei. Waarin john McClane in Die hard 1 nog een Kantoorgebouw moest redden, In Die hard 2 een vliegveld en in Die hard 3 de stad new York, heeft hij in Die hard 4.0 het lot over heel Amerika in zijn handen.
#7:Jackass The movie (2002)


Leedvermaak van de gasten van Jackass. Ja ik ben daar dol op. En ze zijn nu ook bezig met Jackass 3-D wat nog beter is. :D Steve-o zijn ballen die naar je toe vliegen in 3-D. WOW

Jackass is voor mij altijd al grappig geweest. En dat mag het van mij ook zo blijven.
#6:The matrix: Reloaded (2003)


Het vervolg op de Matrix is niet zo goed als de matrix, maar het heeft nogsteeds een mooie dosis actie, en het verhaal is ook wel goed. Het acteer werk is net als in 1 geweldig alleen soms zijn de special effects een beetje minder. Maarja voor de technologie uit 2003 is het nogsteeds geniaal.
#5: Die hard 2: Die harder (1990)


De tweede Die hard film staat bij mij op nummer 5. het doet het geniaal, er is een mooie explosie maar het acteerwerk is soms een beetje :( het verhaal ook iets minder maar juist door de locatie en de actie is het nogsteeds goed.
#4: Die hard 3: Die hard with a vengence (1995)


De 3e Die hard film, Heeft een mooie dosis actie door de straten van New york. En ja ik hou van actie, explosies en wraakacties.
#3:Speed (1994)


Deze film met Keanu reeves heeft een mooie hoeveelheid actie, snelheid en romantiek (Yuck), Veel explosies en metro's die de straat op vliegen. Geweldige soundtrack en mooi camerawerk. Zeker wanner er een bus 15 meter ver gaat springen. :D
#2: Die hard (1988)


Ja, de eerste in de Die hard series is toch nogsteeds de beste. Ook nog maar net. Het speelt zich af in 1 gebouw en de omgeving daarvan. verder gaat het eigenlijk niet.

John McClane (Bruce willis) speelt de rol geweldig. En de actie en explosies, Subliem. :D

Zo dit was dus mijn lijstje met de top 10 beste films. Zoals je kan zie ben ik groot fan van de matrix en Die hard serie. Actie is mijn ding maar een beetje humor is altijd wel goed.

Dit was dus de allereerste De tien van... Volgende keer is er weer iemand anders die een top 10 lijstje maakt. Houd uzelf koel, en dan zie ik je volgende keer weer.

:cya:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...