Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

Editie 190 - Modding Review


OWN

332 bezichtigingen

med_gallery_108553_47_3043.png

Deze rubriek is geschreven door

.Senne!

Welkom bij Modding Review, terug van weggeweest door examens. Gelukkig zijn deze achter de rug, en kan ik me weer bezighouden met OWN.

Download Spotlight

Deze week weer een nieuwe download die 'gereviewed' zal worden, namelijk, de 'Sabre Stock Car'. De mod is weer eens gemaakt door Luzhin2.4, die ondertussen één van de actiefste GTA IV-modders is op dit forum.

De naam van de mod zegt het bijna allemaal zelf: Luzhin heeft een standaard Sabre uit IV gehaald en aangepast zodat het een echte stock car wordt. Zo heeft hij onder andere een rolkooi toegevoegd, een knappe bullbar gemaakt en aangebracht en de ramen en rechterdeur verwijderd. Om het helemaal realistisch te maken kan ook de rechterdeur niet meer open en hebben de ramen roosters gekregen. De bumpers zijn toegevoegd als extra, zodat je zelf kan kiezen hoe je ‘m het mooiste vindt.

image_23141.jpg

Ook op deze mod kreeg Luzhin enkel positieve reacties, en heeft hij hier en daar nog wat aanpassingen gedaan op raad van de anderen. Erg mooie mod dus, en zeker het downloaden waard. :tu:

Mod Showroom

OnbekendeIV, die ondertussen al niet zo onbekend meer is, heeft weer een nieuw werkje klaar voor GTA San Andreas. Deze keer geen texture mod, maar een heuse aanpassing van de Bandito en SuperGT. Een erg originele mod, dat zeker! OnbekendeIV heeft hiervoor de SuperGT genomen, er de deuren van verwijderd en daarna een laadbak bijgeplaatst op de achterkant. Dat geheel heeft hij dan op het chassis van de Bandito geplaatst, en dat is de mod! Ook hij kreeg erg positieve reacties, en hij heeft ook geluisterd naar de kritiek van anderen en daarmee een aantal mooie updates gemaakt. De laatste versie van de mod kan je bekijken in dit filmpje:



Picture Post & Commentary

Hier wordt een willekeurige screen genomen uit het Show Your Models-topic, die de maker daar heeft gepost. Deze keer is het een screen van Puma, ons allen wel bekend als geweldige SA-modder. Hij heeft weer een erg mooi project gestart: een F1-auto gemaakt in sketchup die moet dienen voor MTA:SA en daarom dus low-poly is gehouden.

pic1c.jpg

Oproep!

De laatste tijd gebeurt er steeds minder in de modding-fora, wat best wel jammer is. Als jij zelf een mod hebt gemaakt en deze graag eens in deze rubriek wil zien verschijnen, een fantastisch nieuwtje hebt met betrekking tot modding of een geweldige mod hebt gevonden die het zeker waard is om getoond te worden, dan kan je mij (.Senne) altijd een mailtje sturen!

Bedankt voor het lezen en tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...