Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

Editie 190 - Grand Theft Weekly


OWN

598 bezichtigingen

med_gallery_108553_47_9279.png

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

De vakantie is al begonnen, of moet nog beginnen. Maar dat weerhoud jou niet om de laatste GTW te lezen voor de 3 weken durende zomerstop. Maar daarna is het gewoon weer terug.

Deze week ga ik het eens hebben over de militaire basissen in Grand Theft Auto.

Militaire Basissen

Militaire Basissen. GTa: Vice City heeft er een. En Dan andreas heeft er zelfs 2. De ene klein maar gevaarlijk, de andere Groot maar goed te overleven. Ze lijken niets op mekaar en het enige dat ze gemeen hebben is dat het een militaire basis is.

Fort Baxter Air Base (Vice City)

GTAGames.nl afbeelding
Deze kleine Legerbasis ligt net ten noorden van Escobar International Airport. Groot is het niet, en het is zeker niet een luchtmachtbasis, maar om hier zonder cop-outfit naar binnen te lopen zou ik ook niet echt doen. Alle militairen zijn hier bepakt met een M4. En indringers zullen beschoten worden.

Fort baxter airbase was in 1984 nog volgepakt met Hangars en barakken. Er was toen al wel het grote hoofdgebouw met de garages en de wachttorens. Maar naast de barakken en hangars was er niet veel te doen. Er was een klein grasveldje en een paar militaire voertuigen. Maar dat was het dan ook wel.

Twee jaar later in 1986 was de basis totaal anders. De Barakken waren verwijdert Er waren nog wel een paar hangars en twee barakken. Maar de oude indeling is totaal verdwenen. Het moest vooral plaatsmaken voor een groot plein voor de barakken, een nieuwe wachttoren, een hindernisbaan en een helicopter landingsplaats. Ook was het kleine Elektriciteit hutje naast be basis verwijdert. Hierdoor kan je nu niet meer ongezien de basis binnendringen en een Hunter stelen. De militairen zijn nu ook niet blij met het criminele verleden van Tommy vercetti, en mits hij een copoutfit draagt wordt hij door hordes van militairen beschoten. Hij hoeft er maar langs te rijden

Easter basin Naval base (San fierro, SA)

GTAGames.nl afbeelding

De Easter Basin Naval base is een marine basis in San Fierro. in 1992 is er een AAS (Amfibisch Aanvals schip) aangemeerd in San fierro. De marine basis heeft de beschikbaarheid over 3 landingsplaatsen voor duikboten, een helikopter landingsplaats en plaats voor schepen er omheen.

De AAS die in Easter Basin is aangemeerd heeft een Hydra op zijn dek, en in de dok in het benedendek is er een Vortex te vinden. Het beschikt over twee SAM (Surface to Air missiles) kanonnen. Deze dingen zullen je neerhalen zodra je er overheen vliegt. Maar na de Missie 'Vertical bird' Zijn deze voorgoed uitgeschakeld. Een teargas is ook binnen te vinden. Al deze dingen zijn alleen makkelijk te pakken als je een 'no Wanted level Cheat' invoert. Want zonder die cheat krijg je een 5 sterren wanted level. En je zal er dan niet zo 1,2,3 wegkomen.

Area 69

GTAGames.nl afbeelding

Area 69 is een militaire basis in de woestijn van Bone country en ligt net ten weste van Las verturas. Dit is meer een luchtmacht basis door de aanwezigheid van een Landingsbaan en twee hydra's.

Area 69 zou de locatie zijn voor onderzoek naar Buitenaards leven en Ufo's, Area 69 is tevens de locatie waar er onderzoek wordt gedaan naar de Jetpack (Black project). Area 69 heeft 4 SAM Missiles. In de basis zelf zijn 2 hydra's, 1 Barracks OL, 1 Cargobob, 1 Patriot en 2 rhino tanks te vinden. Ook kan je er de M4 en de SPAS-12 shotgun halen samen met de Night en de Thermal vision googles. Maar mocht je hier binnen komen op de landingsbaan zelf komt nooit een agent en in de hangar ban je veilig voor de politiehelikopters. Hierdoor kan je zelfs met je 5 sterren wanted level makkelijk overleven.

Area 69 zou nagemaakt zijn van het echte Area 51 maar het is kleiner en mist het grote vliegveld. Het is ook gebaseerd op de Black Mesa Research Facility uit het spel Half-Life. Je kan in een van de onderzoekkamers ook de Wit-rode crowbar van de hoofdrolspeler Gordon Freeman uit het spel Half-Life vinden.

De vraag van de week aan...

Jammer genoeg hebben de 5 mensen waaraan in een vraag heb gestuurd niet gereageerd of gereageerd met dat ze de vraag niet wouden beantwoorden hierdoor zal ik dus zelf de vragen moeten beantwoorden voor de tweede keer.

Wat is mijn huidige favoriete Grand Theft Auto

Momenteel is dat weer Grand Theft Auto San Andreas. Voornamelijk dankzij de geweldige SA:MP modificatie. Ik heb er al uren zo niet dagen aan verspild. Maar nog blijft het leuk. En ook de Singleplayer verhaallijn en missies hebben er iets mee te maken.

Wat is mijn favoriete wapen

GTAGames.nl afbeelding
Dat is dan wel de Sniper Rifle uit San andreas. Het is gewoon leuk om op grote afstanden Peds of online andere poppetjes af te schieten en dat zonder dat ze meteen weten waar je bent. Ik kan daardoor wel uren blijven spelen. (En ook op de FPS games die ik speel is een Sniper rifle GEWELDIG).

Dat was het dan voor deze keer.

31 juli hoop ik weer terug te zijn. Tot die tijd hoop ik dat iedereen een geweldige vakantie heeft en lekker kan uitrusten voor het volgende schooljaar.

:cya:

Dus vergeet niet 31 juli ben ik weer terug en dan ouder als ooit (17 jaar).

Tot dan.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...