Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580543

Editie 23 - Pietje II's Labiele Entertainment


Dutchy3010

369 bezichtigingen

oc_own_labiel.jpg

- Deze rubriek wordt geschreven door Jowx -

Daar ben ik weer, Pietje II had het deze week te druk met leuke dingen doen en daarom heb ik in ruil voor een lekker koekje aangeboden om zijn rubriek over te nemen. Blij als een kind zat hij me aan te kijken en hij was gelijk weer helemaal vrolijk, hij heeft snel het koekje gepakt en gedoneerd waarna hij is gaan stappen met zijn vrienden of iets anders is gaan doen. Hij wilde nog wel iets zeggen in deze rubriek, maar daarvoor had hij te weinig koekjes gegeven en gaat dat helaas niet door. Wie denkt dat ik deze rubriek van hem overneem om hem te steunen heeft het mis, het gaat me puur om de koekjes.



Aangezien ik zijn rubriek elke week lees, weet ik precies hoe het in zijn gang gaat. Dus mijn excuses als het een beetje anders dan anders verloopt, maar daar moeten jullie maar mee leven. Toen ik in het kantoor van Pietje II liep stond er een goochelaar met glanzende ogen naar me te kijken, hij heeft zeker niet doorgekregen dat ik Pietje II dit keer zou gaan vervangen. Aangezien ik in een eerdere editie van PLEE door dezelfde goochelaar als slaafje werd gebruikt, was het heel snel gebeurt. Voordat hij de kans kreeg om iets te vragen heb ik hem in een kast gestopt en die vervolgens op slot gedaan, ook goochelaars kunnen we wegtoveren. Dus zie dit maar als de goochelact van deze editie, hebben we dat ook weer gehad.

Aangezien dit toch mijn rubriek niet is, maak ik er mooi de gelegenheid van om wat te vertellen over de renovatie van The Oceans. De leden van The Oceans moeten namelijk tijdelijk in een hele grote, maar wel gezellige, bouwput verblijven zolang de renovatie bezig is. Helaas is dat momenteel al een behoorlijk tijdje, maar niet getreurd! We werken er momenteel enorm hard aan om alles voor medio februari af te krijgen, dus reken er maar op dat alles rond juni 2008 klaar zal zijn. Verder heb ik nog wat geheimpjes over de renovatie, vooral de leden van The Oceans hebben op die informatie al een tijd zitten wachten.

Zo, dat is ook weer gebeurt. Even op mijn lijstje kijken, wat moet ik nog meer doen.. Oja! Natuurlijk, hoe kon ik het vergeten!? :D

- Jowx -

3 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...