Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580544

OWN 4 jaar - Tips van de Week


OWN

367 bezichtigingen

gallery_108553_47_10356.png

Deze rubriek is geschreven door @Rinaldootje en @Kloep!

Deze week hebben we een mooie tip van Rinaldootje en van Kloep. Veel plezier en tot de volgende keer!













Ingezonden Tips:



Denk eraan, stuur al je tips naar Kloep!

Rinaldootje's Game Tip van de Week:


Fallout 3 tip:

Voor iedere grote trip is het altijd handig om goed bepakt te zijn. Je weet namelijk niet wat er op een nieuwe locatie te vinden is. Dadelijk kom je een Super mutant Behemoth Tegen, en het enigste wat jij hebt zijn small arms. Ja dan is het redelijk lastig om een Mutant met 2000 hp te vernietigen.

Dus voordat je op iedere verkenningstocht gaat is het belangrijk dat je goed bepakt ben, Maar ook weer niet te overdreven, je moet namelijk ook nog ruimte over laten voor objecten die je vind.

Dus voor een goede verkenningstocht raad ik je aan op op zijn minst een Hunting rifle, (Chinese) assault rifle, een pistol (.32, chinese of 10mm pistol), Grenades en meer dan genoeg stimpacks. Bij dit kan je ook nog wat Rad-away meenemen maar dat is in veel gevallen niet nodig, tenzij je van plan bent om voor langere tijd aan Straling bloot gesteld te worden.

als alternatief kan je een Heavy weapon meenemen maar die wegen redelijk veel en is alleen aan te raden met de 'Strong back' Perk.

Voor ieder wapen moet je uiteraard veel munitie meenemen. Hoe meer hoe beter, maar vergeet ook niet dat je onderweg nog munitie kan vinden.

Het is aangeraden om bij iedere verkenningsmissie zo vroeg mogelijk te beginnen, ikzelf begin altijd om 05:00 AM. Zo kan ik goed gebruik maken van het daglicht.

Nu je met een verkenningstocht kan gaan doen heb ik nog 1 tip. Doe het in stappen, Ga van locatie naar locatie. Mocht je geen munitie etc. meer hebben dat kan je altijd terug gaan naar jou stad om daar weer voorraden op te pikken, je kan nu weer verder gaan bij een van de nieuwe locaties die je hebt gevonden.
Kloep's Photoshop Tip van de Week:


Deze tip gaat het over uitlijnen van lagen. Mocht je dit willen doen, kun je ze het beste koppelen. Dit door je door op ze te klikken met de SHIFT toets ingedrukt. Daarna kun je naar Laag->Uitlijnen de gewenstije uitlijning kiezen.
Deze week geen ingezonden tips.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...