Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

Editie 192 - Forumview


OWN

477 bezichtigingen

gallery_108553_47_8697.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Nieuw: Graphics Blog

Het graphics gedeelte van het forum is te inactief en om het nieuw leven in te blazen, heeft Kloep een speciale Graphics Blog gemaakt. Met deze blog hoopt Kloep de interesse in de graphics fora te vergroten. Vooral de GFX battles zijn stilgevallen en daardoor zijn er weinig verschuivingen op de eeuwige ranglijst. De plannen voor de wekelijkse update zijn groot en de banners zien er ook gelikt uit (gemaakt door GwnHugo). Wij wensen Kloep en flippie13 veel succes met hun blog!

De nieuwe G.T.A is aangekondigd op de PS3D!!

GTAGames.nl afbeelding
Eerste Red Dead Redemption toernooi

LibertyKillerZ heeft de eer om het eerste Red Dead Redemption toernooi van GTAforum te organiseren. In het toernooi is het de bedoeling dat je je concurrenten van hun paarden schiet in een arena. Het gehele toernooi is over twee dagen verdeeld: eerst een groepsronde en daarna een knock-out fase (1 tegen 1). Er is nog genoeg plek voor nieuwe deelnemers, dus meld je vooral aan voor dit fantastische evenement!

Eddie Low was zijn schuilnaam zat en wil gewoon weer Tommy-Vercetti zijn.

OTP #3: Open voor inschrijvingen

Vorige week schreef Oceans Weekly News dat Own the Points deel 3 was aangekondigd en open stond voor inschrijving. Het toernooi staat nog steeds open voor nieuwe deelnemers naast de 11 al ingeschreven leden. Hoe goed je ook bent, het belooft in ieder geval een gezellige boel te worden. Mocht je nog niet ingeschreven staan, dan kan je dat nog steeds doen. Het toernooi staat gepland voor zaterdag 28 augustus in de middag. Je hoeft dus niet per se vakantie te hebben om mee te kunnen doen.

What's life without koek?

GTAGames.nl afbeelding
Beat Bierbuikje is terug!

Het populaire evenement Beat Bierbuikje van de corporation BeaT DowN is weer terug van weggeweest. Vanmiddag lanceerde @Bierbuikje de eerste uitdaging van het nieuwe seizoen, waarin hij al meteen verslagen is. Dit jaar maak je kans op speciale avatars (zoals de mislukt van Beagle hiernaast). Elke keer is er een nieuwe uitdaging te vinden en daarmee een nieuwe kans om Bierbuikje voor eens en voor altijd te verslaan.

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...