Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #193 - Reporter Bulldog


OWN

435 bezichtigingen

gallery_108553_47_11892.png

Deze rubriek is geschreven door

Sa_bulldog!

Na een lange tijd van weg geweest ook weer eens een Reporter Bulldog. Door tijd gebrek heb ik helaas geen verhaal kunnen schrijven dus doe ik het op de ouderwetse manier. Er is in de afgelopen tijd teveel gebeurd om op te noemen, maar hier speciaal voor jullie weer een aantal items. Binnenkort als ik meer tijd heb zal ik over een paar van deze items weer een verhaal schrijven. Ook de links met "klik hier" zullen jullie niet meer tegenkomen. Simpelweg op de banner beneden klikken en je komt op de website. Vragen en kritiek altijd welkom verder wens ik jullie veel lees en kijk plezier!


Brandweer red paard uit sloot in Biessum

bannerpaardtewaterbiessum.jpg

Delfzijl - Op het terrein van de manage in Biessum is dinsdagmiddag een paard in de sloot terecht gekomen. De brandweer die even na half vijf werd gealameerd ging met twee voertuigen ter plaatse. De brandweer stelde de hulpverleningsvoertuig op, maar al snel werd duidelijk dat er iets mis was met de kraan. Hierna werd besloten om het paard te bevrijden doormiddel van mankracht. Na ongeveer een uur was het paar bevrijd. Omdat het paard al enige tijd in de sloot lag was het erg vermoeid, maar maakt het na omstandigheden goed. Een ter plaatse gekomen dierenarts heeft zich gelijk ontfermt om het paard

Scheepsbrand bij werf van Niestern & Sanders

bannerbrandniesternensanders.jpg

Farmsum - Donderdagmorgen ontving de brandweer een melding van een scheepsbrand aan de werf van niestern en sanders. Omdat er onduidelijkheid was of er nog personen in het schip aanwezig waren werd er groot ingezet door de hulpdiensten en zo kwam ook de trauma helikopter ter plaatse. De brandweer heeft het schip doorzocht, maar trof verder geen personen meer aan. Hierna kon de trauma helikopter terugkeren naar het USMG in Groningen. Wat er precies op het schip is gebeurd is onbekend

Reeks brandjes in Delfzijl-Noord

bannerbuitenbrandjes.jpg

Delfzijl - Woensdag even voor twaalf kreeg de brandweer een melding van een buitenbrand aan de Skagerrak hier stond een bult vuilnis in de brand en veroorzaakte een forse rookontwikkeling. Nadat de brand aan het begin van de straat was geblust wou de brandweer terugkeren naar de kazerne, maar om de hoek waren alweer wat branden gesticht en ook deze konden door de brandweer worden geblust. Hierbij was een auto verhit geraakt en werd gelijk gekoeld om verdere schade te voorkomen. Ondertussen had de politie een melding gekregen dat ook aan de Oslofjord mogelijk een bult in de brand stond en de brand was overgeslagen naar een auto. Eenmaal gearriveerd hadden de bewoners met emmers water de brand al geblust, maar hadden niet kunnen voorkomen dat een auto die naast de bult stond flink was beschadigd. Na een korte controle van de brandweer keerde de rust terug en kon de brandweer terugkeren naar de kazerne. De politie heeft de gegevens van de eigenaar van de auto genoteerd en zal verder de mogelijke daders proberen te achterhalen.

Brand in alberthein na kortsluiting

banneralbertheinbrand.jpg

Delfzijl - In een supermarkt in Delfzijl heeft vrijdagmorgen een kleine brand gewoed. Het personeel had al geruime tijd een brandlucht waargenomen en even later werd ontdekt hoe dat kwam. De brandweer werd gewaarschuwd en kwam snel in actie. Een lamp in het plafond was door kortsluiting getroffen en dat leverde een brandlucht op. Een inspectie door de brandweer wees uit dat er niets meer brandde en werd de winkel geventileerd. Een medewerker van de supermarkt werd nog door ambulancebroeders gecontroleerd op het inademen van rook. Vermoedelijk zal de supermarkt de hele middag gesloten zijn vanwege rookschade.

Brand in boerderij Delfzijl

bannerboederijbrand.jpg

Delfzijl - Maandag 21 juni is er een brand geweest in een leegstaande boerderij. De boerderij waar het om ging staat al sinds jaren leeg en werd sinds korte tijd gerenoveerd. Tijdens het uitbreken van de brand waren er enkele gasflessen in de schuur aanwezig daarom werd de omgeving al vrij snel afgezet door de politie. Door snel optreden van het brandweer korps uit Delfzijl kon de schade beperkt worden en ging de schuur niet volledig in vlammen op. Hoe de brand is ontstaan is onbekend.


Deze blog wordt medemogelijk gemaakt door

GroenhagenFotografie_Button_OWN.png

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...