Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

OWN #193 - News, Sport, Lifestyle


OWN

490 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_16179.png

Deze rubriek is geschreven door

Sa_Bulldog!

Wekelijks is in deze rubriek het belangrijkste nieuws, sportnieuws en een item over lifestyle te vinden

Nieuws

GTAGames.nl afbeelding
Politie arresteert man met uzi

Een 41-jarige man is zaterdagavond aangehouden in zijn woonplaats Sevenum. De politie kreeg een tip dat er een man rond zou rijden met een uzi. Hierop heeft de politie een zoektocht gehouden en al snel werd de auto met de verdachte aangetroffen. Nadat de politie de man tot stoppen wilde dwingen ging hij er echter vandoor. Na een korte achtervolging kon de man worden aangehouden met behulp van een politie hond. Tijdens het doorzoeken van de auto werd de uzi en bijbehorende magazijnen aangetroffen. Ook bleek de bestuurder onder invloed te zijn van drugs en werd er nog een flobertgeweer gevonden. Na een huiszoeking werden er nog drugs en andere wapens gevonden. Wat de man precies van plan was met zijn wapenarsenaal wil de politie niet zeggen. De verdachte is ingesloten en word dinsdag voorgeleid aan de rechter commissaris

KNRM beleeft drukke dag

De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij heeft zondag een drukke dag beleeft. Veel schepen waren door de harde wind in de problemen gekomen en hierdoor werd de KNRM vaak opgeroepen. Zo meld een woordvoerder van de KNRM dat er in totaal achttien melding binnen zijn gekomen bij verschillende stations over Nederland. Het ging hierbij vaak om Zeilschepen die water maakte of waren omgeslagen. Ook motorschepen hadden problemen doordat grote golven storingen veroorzaakten in de motors. Door de koude wind kwamen er weinig meldingen binnen over zwemmers, maar aan het eind van de middag is er nog enige tijd een zwemmer vermist geweest voor de kust van Goeree-Overflakkee. Na een kleine zoekactie werd de zwemmer veilig en wel teruggevonden. Het KNMI heeft een waarschuwing uit gegeven dat de harde wind tot maandag kan aanhouden.

GTAGames.nl afbeelding
Obama geeft uitleg over moskee-standpunt

President Barack Obama heeft zijn standpunt over de bouw van de moskee nabij ground Zero uitgelegd. Obama die de bouw van de moskee steunt kreeg echter de nodige kritiek over zich heen. Obama vindt dat ook Moslims het recht hebben op het uitoefenen van hun geloof net als andere mensen. Tijdens een diner met de moslims zei de president dat daarbij ook de bouw van een moskee hoort. Toch kwam de president zaterdag terug op zijn mening, en vond wel dat een moskee bouwen vlakbij een plek waar 2750 zijn gedood door moslimterroristen misschien niet zo'n heel goed plan is. De bouw van het islamitisch centrum stuit op veel weerstand. Tegenstanders vinden dat het een provocatie is voor de nabestaanden. Voorstanders van de bouw zeggen juist dat het kan leiden tot verbroedering.

GTAGames.nl afbeelding
Israël koopt wel Joint Strike Fighter

De regering van Israël heeft een akkoord gesloten met de Verenigde Staten over de aankoop van twintig Joint Strike Fighters. De onderhandelingen hebben jaren geduurd doordat Israël eiste dat de toestellen werden voorzien met een Israëlisch systeem. Het bedrijf dat de toestellen bouwt ging hier niet mee akkoord en ook het Pentagon was hiertegen. Uiteindelijk werd besloten dat de toestellen worden voorzien van een geheel Amerikaanse uitrusting. Mocht Israel besluiten meer toestellen te bestellen word er wel een Israëlisch systeem in de vliegtuigen gebouwd.

Vrijdag de dertiende Geluksdag? of toch niet...

Een man uit Frankrijk heeft afgelopen vrijdag dertien miljoen gewonnen dit meld de Franse media vandaag. De fransman heeft veel geluk op vrijdag de dertiende, maar helaas gelde dit niet voor een 13-jarige jongen uit het Verenigd Koninkrijk. Deze pechvogel werd om exact 13:13 getroffen door de bliksem. De jongen werd in het ziekenhuis opgenomen met lichte verwondingen. Nu is de vraag is vrijdag de dertiende nou een geluksdag of juist niet?

Sport

GTAGames.nl afbeelding
Nederlandse estafetteploeg pakt brons

Nederland heeft bij de Europese kampioenschappen alsnog brons weten te pakken. De estafetteploeg bestaande uit Nick Driebergen, Lennart Stekelenburg, Joeri Verlinden en Sebastiaan Verschuren wisten op de 4x100 meter wisselslag het oude Nederlandse record te verbeteren. Frankrijk en Rusland wisten met tijden van 3.31,32 en 3.33,29 boven Nederland te blijven. Frankrijk pakt dus de Europese titel en Rusland word tweede. De Nederlandse estafetteploeg zette een tijd van 3.33,99 neer.

GTAGames.nl afbeelding
Doelman Tome Pacovski loopt dubbele beenbreuk op

Tijdens een wedstrijd van Germinal Beerschot tegen Anderlecht heeft de doelman Tome Pacovski een dubbele beenbreuk opgelopen. Tijdens een schot van Mbark Boussoufa bleef de doelman met zijn voet onder zijn lichaam steken. Tome Pacovski schreeuwde het uit van de pijn en in eerste instantie had niemand de ernst van de situatie door. Nadat bekend was dat de doelman verschillende botten had gebroken werd hij overgebracht naar een ziekenhuis. De doelman zal maanden uit de roulatie zijn om te revalideren.

Bekijk hier de video van het incident.

Lifestyle

GTAGames.nl afbeelding
Mobiel internet zorgt voor prijzenoorlog

Een ware prijzenoorlog is uitgebroken wat betreft de abonnementen van het mobiel internet. Telecompaper meld dat Vodafone en T-Mobile zich gedwongen voelen door KPN hun prijzen te verlagen. Sinds Juni adverteert KPN dat je levenslang kan internetten voor 2,50 per maand. Dit komt neer op een korting van 75%. Nu hebben ook Vodafone en T-Mobile hun prijzen scherp verlaagd.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...