Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580671

Editie 23 - Peil Mee!


Dutchy3010

463 bezichtigingen

oc_own_peilmee.jpg

Deze rubriek is geschreven door Froodooo

Na wat weekjes geen OWN ligt er hier toch weer een nieuwe voor je klaar, en daarmee natuurlijk ook weer een nieuwe Peil Mee. Veel plezier met het lezen ervan. Ik heb geprobeerd de meest opvallendste polls van deze weken uit te zoeken. En overigens, de diagrammen zijn wat vernieuwd, misschien dat jullie een berichtje willen achterlaten van hoe jullie het vinden? :D

Vind jij ook dat er een net en zinnig Forum moet komen, iets wat een beetje tegenovergesteld is van het Onzin Forum, waar we lekker over van alles en nog wat kunnen communiceren? Vier mensen van de stemmers zouden het wel een leuke toevoeging vinden. Zes mensen kiezen voor 'Ja, omdat we aan het Onzin Forum echt niet genoeg hebben'. Eveneens gaan er zes stemmen naar 'Andere mening'. De absolute top met maar liefts éénenveertig (!) stemmen vind het niet nodig, zo'n nieuw Forum. Ik denk dan toch, en helaas voor DX11, dat deze toevoeging er niet gaat komen.

e24a1oo1.png

Vraag: Moet er een 'net en zinng' Forum komen?

Antwoord: Nee, aan het Onzin Forum hebben we genoeg.

___________________________________________________________________

Hoelang zit jij ongeveer per dag op dit Forum rond te huppelen, springen en wat je allemaal maar nog meer kunt bedenken. Dat was op de voorlaatste dag van vorig jaar een vraag van markoes. Er is gestemt met een totaal van achtenvijftig stemmen, en dat is als volgt verdeelt. Vijf mensen zitten er al een aardig tijdje op, namenlijk vijf tot zes uur, maar dat is niets bij de acht mensen van de stemmers die het hele dag op het Forum te vinden zijn. Drie tot vier uur per dag is de keuze van tien mensen daarna, gevolgd door de één uur van vijftien mensen. En als laatste verhogen we de stemmen weer met vijf door op twintig stemmen voor twee tot drie uur te komen.

e24a2kx5.png

Vraag: Hoelang zit je per dag op het Forum?

Antwoord: Twee tot drie uur.

___________________________________________________________________

Wat vind je van kinderen en bejaarden in GTA IV. Deze vraag van Pimpie 007 werd door een aantal mensen beantwoord. Drie mensen stemmen voor 'Nee', maar je hebt er ook drie die het absoluut niet leuk zouden vinden als het erin zou komen. Echter stemt de meerderheid voor 'Ja' (negen stemmen), en 'Lijkt mij wel tof' (dertien mensen).

e24a3jd3.png

Vraag: Wat vind je van kinderen en bejaarden in GTA IV?

Antwoord: Lijkt mij wel tof!

___________________________________________________________________

Als jij games ook zo duur vind, kun je stemmen in de poll van Koen729. Maar ook als je het niet vind kun je uiteraard je stem uitbrengen. Je kunt uiteraard stemmen op 'Ja' en 'Nee', en per optie zijn er twee opties eigenlijk, namenlijk Ja/Nee, ik krijg zakgeld, en Ja/Nee, ik krijg loon tijdens werken. En blijkbaar werkt er hier niemand, want zowel de optie 'Ja, ik werk' en 'Nee, ik werk' zijn nog stemloos. De overige opties hebben dan uiteraard wel stemmen. 'Nee, ik krijg zakgeld' is gekozen door zes mensen, en dan de overige optie die door elf mensen is gekozen is dus logischerwijs 'Ja, ik krijg zakgeld'.

e24a4kw1.png

Vraag: Vind je de gameprijzen te duur?

Antwoord: Ja.

___________________________________________________________________

Dat was de (vernieuwde) 'Peil Mee' van het nieuwe jaar. Een nieuw jaar moet toch vernieuwend starten natuurlijk!

Tot volgende week!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...