Jump to content

Sprunk & Co Computertips

  • artikelen
    30
  • reacties
    58
  • bezichtigingen
    49668

Hardware tip - Editie 3


Sprunk

323 bezichtigingen

MainHardwareSmall.png

In hardware land komt zo’n beetje elke dag wel wat nieuws op de markt. Bij de tip van de week kiezen wij één product uit die wel erg in het oog springt. Deze week: Een zeer opvallende kast!

Computer behuizingen zijn er in alle soorten en maten. Klein, groot, simpel uitgevoerd of juist met veel fratsen. AeroCool heeft onlangs een kast geïntroduceerd die onder dat laatste kopje valt. De kast is van alle luxe voorzien. Zo vind je o.a. voldoende USB 2.0 poorten, voorgeboorde gaten voor eventueel een waterkoeling installatie en zijn alvast voldoende lichtgevende fans voorgemonteerd. Tevens is de kast op zich al bijzonder vormgegeven. Wie liever een strakke kast op zijn bureau heeft staan zal deze behuizing dan ook niet mooi vinden.

Het prijskaartje van de kast is, hoewel je anders zou verwachten, relatief laag. De behuizing heeft een adviesprijs van 60 euro op zijn kont plakken. Echter is het nog onduidelijk wanneer de kast precies verkrijgbaar word in Nederland en of de advies prijs dan ook blijft steken op 60 euro.

003_01.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...