Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #195 - De Tien van ...


OWN

394 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_2585.png

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

Om ons nieuwe OWN redacteur welkom te heten gooide ik hem meteen maar een top 10 lijstje naar zijn hoofd om in te vullen. Maarja een moeilijk onderwerp is het niet.

Hij mocht zijn 10 beste games geven.

Dit is

De tien van Grand Theft Auto TOM.

#10: Tom Clancy's: Rainbow Six Vegas (PS3)

De reden waarom Rainbow Six Vegas bovenaan staat, is dat de game slechte graphics biedt. Ik vind het fijner om dat wat realistischer te hebben. Het doel blijft nog wel leuk, maar dan moet je het eigenlijk met z'n tweeën doen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik spijt heb van de aankoop...

#9: Tom Clancy's: Rainbow Six Vegas 2 (PS3)



Het 2e deel van de Rainbow Six Vegas delen heeft wel weer betere graphics. Ook de locaties zijn iets uitgebreider dan bij de eerste versie. Ook vind ik het bij dit deel leuke gamen in je eentje als bij de eerste versie.

#8: RaceDriver GRID (PS3)

Ik ben niet echt een racer. Bij LibertyKillerZ zullen ze dit wel hebben gemerkt tijdens meetings waarbij ik moet racen... Ik heb het spel vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen, dus ik kan niet ontkennen dat het zonde is.

#7: Tom Clancy's H.A.W.X (PS3)



Dit spel vind ik eerlijk gezegd qua simulatie toch de beste game. De game is zeer realistisch en dat vind ik wel zo fijn. Ook vind ik het wel leuk dat ze vliegtuigen uit het echt erin hebben gezet. Ik heb het spel niet meer zo vaak gespeeld, maar als ik ooit zin heb om realistisch te gaan vliegen, kies ik H.A.W.X.

#6: Grand Theft Auto: Liberty City Stories (PSP)

Ik heb deze game op de PSP en vind het nog altijd wel een leuke game. Wat ik wel weer jammer vind, is dat de sfeer ietwat grauwig is. Niet zo erg als bij The Lost And Damned, maar de kleuren zijn niet zo helder... Wat wel weer leuk is, is de locatie, Liberty City. Die stad blijft altijd wel fijn om te spelen. Ook het arsenaal aan wapens is groot. Maar deze game valt dus wel onder de grens van de volgende game...

#5: Grand Theft Auto: Vice City Stories (PSP)



Net als GTA: LCS heb ik deze game op de PSP. Van alle PSP games die ik heb is dit de beste. En dat heeft zich te danken aan de sfeer. Ik heb Vice City nog nooit gespeeld, maar ik weet wel dat in Vice City Stories ook een bepaalde gezellige sfeer hangt. Kleurrijk. Dat speelt wel fijn. Verder vind ik dit dus voor de PSP de beste game.

#4: Grand Theft Auto IV (PS3)

Dit is en blijft natuurlijk dé topgame. Deze GTA is het meest uitgebreid qua features (lijkt me). Maar het is niet (meer) dé game voor mij... Wel is het zo, dat als ik ooit de Episodes kwijt bem, of iemand leent hem, dat ik dan deze GTA ga spelen.



#3: Red Dead Redemption (PS3)

Deze game speel ik eigenlijk sowieso weinig meer, maar het is nog wel leuk als je het speelt en je rijdt met je paard door het Wilde Westen. Zo krijg je het gevoel dat je ook écht in die tijd zit. Veel is realistisch. Je kunt bepaalde (bij tijd passende) mini-games spelen zoals poker. Zelf ben ik daar niet goed in, maar dat maakt dan ook niet uit. Ook is het wel realistisch dat je mensen kunt beroven, borg moet betalen (bounty) en ga zo maar door. Ook is deze game qua graphics wel een vette game.

#2: Just Cause 2 (PS3)

In dit spel heb je de grootste speelruimte van alle games die ik ken. Ook leuk dat er 3 soorten gebieden zijn, namelijk de woestijn, de tropen en het ijsgebied. Vind ik wel gaaf. Verder biedt de game veel voertuigen. Wat ook passend bij de locatie is, zijn de politie, ofwel het leger. Net als in landen als Afghanistan. Dat ziet er erg realistisch uit. Ook is er een lading aan trophies. Vooral een aantal die makkelijk te verkrijgen zijn. Wat ik wel weer jammer vind, is dat er maar iets van 7 (hoofd)missies zijn. Ofwel "Stronghold Takeovers". Maar er zijn uiteraard nog wel veel Faction missie bij mij en challenges. Dus ik heb genoeg te doen.

#1: Grand Theft Auto: Ballad Of Gay Tony (PS3)



Dit blijft voor mij de allerbeste game uit de top 10. De sfeer is kleurrijk en de muziek past er zich bij aan. Ook de voertuigen zijn vet. Zo vind ik de APC Noose tank wel gaaf. Maar de Buzzard is ook niet gek. Kanonnen zijn wel gaaf als je dit hebt op een helikopter. In 1 woord is deze game: awesome!

Veel games van R* games. Maar dit noem ik ook een mooi lijstje games.

Ik heet nogmaals Grand theft auto tom welkom tot de OWN.

En volgende week weer een nieuw lijstje van iemand anders.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...