Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #195 - Grand Theft Weekly


OWN

535 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_8419.png

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

Ik verwijs je graag naar Mijn vorige Editie van Grand Theft Weekly. Want we gaan verder waar we gestopt waren.

Want vandaag gaan we het hebben over De snelle bolides en de wapens ;) Dus veel leesplezier cou ik maar zeggen.

Era 3.2.2 (San Andreas)



De voertuigen

GTA: SA heeft voertuigen, En ook veel voertuigen. Meer dan 230 voertuigen. Sommige daarvan zijn niet te krijgen zonder een Carspawner maar toch zitten ze in het spel. Deze voertuigen verschillen van kleine simpele 3-deurs personen wagens tot tanks. Van een simpele Helikopter tot een Jump-jet. Je kan het nog zo gek niet bedenken of het zit erin, treinen, boten, vliegtuigen of militaire voertuigen. Het zit er in. En zit het er nou niet in dan kan je het er zelfs nog in modden.

Voertuigen zijn een geliefd voorwerp om te modden voor Modders, voor ieder voertuig zijn wel meerdere mods voor, zo kan je simpel 20 mods vinden die je Infernus in een 'Ferrari' verandert.

Veel van de voertuigen zijn zelfs in game nog te modden, Dit is dan niet het hele voertuig veranderen zodat het een 'bugatti veyron' is maar zodat het er iets anders uitziet. Dit kunnen dan verschillende spuit beurten zijn, spoilers, nieuwe velgen of een nieuwe set koplampen. Er zijn in GTA: SA 3 verschillende mod-shops. De ene (Loco Low Co.) Is gespecialiseerd in Low Riders, er zijn dan ook maar 8 voertuigen die hier te modden zijn. Maar de modificaties hier lopen echt heel ver uiteen. Zo zijn er vlammende paint jobs voor een aantal auto's Maar de Remmington en de Slamvan hebben weer ieder hun eigen paint jobs. Alle voertuigen hebben hun eigen bumper-modificaties. En er zijn nog veel meer modificaties voor de voertuigen. Zo kan je je Low-rider mooi uitrusten met wat hydrailics om hem te laten hoppen ;) Deze modshop is ook alleen in Los Santos te vinden. Je kan er pas gebruik van maken na de missie 'Cecar vialpando'

De tweede is de Wheels Arch angels. Deze Modshop is meer gespecialiseerd in Body-kits en hier draait het ook echt om het aanpassen van je Elegy, Flash, Jester, Stratum, Sultan of Uranus. Dit zijn de enigste 6 voertuigen die je hier kan modden. Maar ook hier kan je weer ver gaan met het modden. Iedere auto heeft zijn eigen paintjobs, Maar sommige dingen zijn bij de voertuigen wel hetzelfde, Bumpers, de uitlaat etc. Allemaal hetzelfde merk en vormgeving. Maar dat betekend niet dat je niet veel kan doen. Je kan juist heel veel modificaties aan je voertuig plakken dat hij zeker wel anders eruit komt dan dat hij erin gaat.

De laatste is de Hier kan je 63 verschillende auto's veranderen. Die zijn normale wagens, SUv's, busjes en zelfs de taxi's. Er zijn hier ook vaak niet veel dingen die verandert kunnen worden. Maar een handvol aan voertuigen kan je hier echt veranderen. Er zijn geen custom-paintjobs maar het kan altijd leuk zijn om hierin te gaan voor wat hydraulica, Nitro of een simpele bass boost.

Alle voertuigen die bij de mod-shops naar binnen kunnen kan je uitrusten met nitro. Dit geeft je voertuig een tijdelijke boost, dit kan leuk zijn maar om het goed te gebruiken heb je wel wat oefening nodig. Gebruik het op een lang recht plat stuk weg. In de bochten is het vaak een catastrophe als je de nitro gebruikt. Heuvel op in San fierro kan het nog wel werken, maar heuvel afwaards vind ik persoonlijk vaak lastig en onhandig.

Maar het leukste voertuig vind ik toch de Jetpack. Gewoon oppakken en maar ergens naartoe vliegen. Dit voertuig is geweldig als je nog wat collectables moet vinden.

De wapens

GTA:SA heeft echt mooi uitgepakt op de hoeveelheid aan wapens. 44 stuks. Sommige hiervan zijn ook voorwerpen zoals Nachtkijkers en parachutes. Maar alles kan gedragen worden en gebruikt wanneer je wilt.

De verschil in wapens is groots. Maar het grootste verschil met de voorgaande GTA's zijn toch wel te vinden in de Meelee wapens, heavy wapens en de skills. Zo zijn er nieuwe meelee wapens zoald de schep, pool keu, een bosje bloemen of een mooie paarse dildo. Er is nu ook een hitte zoekende raketwerper. Zoals de naam al doet vermoeden richt je dit ding op iets en zal de raket zich zelf naar het doel sturen. Dit is een redelijk handig wapen aangezien je nu niet meer perfect hoeft te richten.

Er zijn nu ook voorwerpen die je voor een ander doel kan gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn de Parachute, Maar ook zit de Camera nu volledig in het spel en kan je foto's maken wanneer je maar wilt, deze kan je ook opslaan en later weer bekijken. Je kan de camera ook aan een homie geven om een foro van jou te laten maken. Het spel heeft nu ook Nacht en hitte kijkers. De nacht kijker verbeterd je zicht in het donker en de hitte kijker laat je warme doelen zien zoals mensen. Er zijn brandblussers om brandjes mee te blussen :puh: en er is een Grafitti spuit voor je tags. De brandblusser en de Grafitti spuit kan je als wapen gebruiken. Maar een 9mm pistol is toch wat handiger in mijn ogen. :)

Veel van de wapens hebben nu ook skills. Hoe hoger je skill des te beter je bent met je wapen. Zo kan je dan later nog lopen terwijl je schiet of met een ander wapen krijg je er dan 2 vast. Zo kan je dus 2 pistols vast hebben en om en om afschieten. Hierdoor wordt je nog dodelijker.

De vrouwen

Als een echte Playah moet je ook wat vrouwen hebben.

Ja in San andreas kan je ook vriendinnen hebben. 6 verschillende, allemaal hebben ze een andere baan en karakter. Maar ook weer hun eigen bonussen. Zo heb je een boerin, een verpleegster, een agente en nog wat andere vriendinnen. 2 van de vriendinnen krijg je alleen in een missie en zullen dan ook niet meer terug keren als je ze kwijt raakt. Ook niet met de bonus van de oysters. Want heb je alle oysters dan gaan alle vriendinnen je lekker vinden, maakt niet uit hoe je eruit ziet of hoe zwaar je bent ;) Ze zullen je ook altijd uitnodigen voor de koffie.

Iedere vriendin vind weer iets anders leuk, zo moet je met de ene naar een restaurant gaan terwijl de ander juist liever in een fast-food restaurant eet. Zo zijn er ook vriendinnen die graag rustig in hun eigen buurt willen rondrijden terwijl er andere vriendinnen zijn die willen dat je zo hard als je kan gaat rijden. Maar op begeven moment willen ze allemaal gaan dansen, Dit wordt gezien als de meest irritante date die je kan hebben omdat je de juiste knop moet indrukken op de juiste moment. Ikzelf vind het niet zo moeilijk maar dat krijg je als je het een tijdje oefent. Als een vriendin je 100% mag zal ze je wat kleding geven die wat bij haar past. Zo zou de boerin je wat boerachtige kleding geven terwijl de agente je juist een politie-uniform geeft. Iedere vriendin is anders.

Voor deze week was het dit dan. Volgende week de laatste San andreas, Hierin zal ik het gaan hebben over de kleding en een paar andere dingetjes ;) En dan ben ik klaar met de San andreas lijn ;) Er is gewoon zo veel te vertellen over dit spel.

De vraag van de week aan...

Iedere week stel ik aan een lid 2 simpele Grand Theft Auto gerelateerde vragen.

Deze week stelde ik de vragen aan: .

Wat is jouw favoriete Grand Theft Auto Spel?

Wat is jouw favoriete GTA Wapen?

Bijn dank aan Jesperkaj.

Volgende week weer meer Grand Theft Weekly: San andreas :puh:

4 reacties


Recommended Comments

Je maakt het SA verhaal wel uitgebreid zeg. :puh:

Btw, paar kleine dingetjes:

- "simpele 3-deurs personen wagens"

Ik heb nog nooit een 3-deurs auto gezien. :clown:

- De link naar de TransFender op de Wiki is er niet goed doorgekomen.

- Hier en daar staat een klein spellingsfoutje, zoals bij de wapens: "foro" wat "foto" moet zijn. ;)

Link to comment

- "simpele 3-deurs personen wagens"

Ik heb nog nooit een 3-deurs auto gezien. :clown:

Twee deuren en een kofferbak wordt vaak aangemerkt als een 3-deurs auto. Net zoals een auto met vier deuren en een kofferbak (of achterklep) een 5-deurs wordt genoemd.

Link to comment

Heb ik wel eens gedaan ja. Maar dat ook alleen maar om iemand te laten schikken :puh:

En Over GTA: SA het is zo lang omdat er zo veel nieuwe dingen in zitten die er in de vorige GTA's niet inzaten. Andere dingen zijn weer verbeterd en ik wil alles daarvan vanuit mijn ogen schrijfen. En tsja, dat kan soms lang duren.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...