Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585771

OWN #195 - News, Sport, Lifestyle


OWN

464 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_16179.png

Deze rubriek is geschreven door

Sa_Bulldog!

Wekelijks is in deze rubriek het belangrijkste nieuws, sportnieuws en een item over lifestyle te vinden

Nieuws

Reddingsboot omgeslagen op de Noordzee

Op de Noordzee is zaterdagmiddag een boot van de Reddingsbrigade omgeslagen. Nadat de boot was omgeslagen was één persoon vermist, maar deze werd al snel zwaargewond terug gevonden. De man is naar het strand gebracht waar reddingswerkers de man hebben gereanimeerd. Hoe de toestand van de persoon op dit moment is, is onbekend. De reddingsboot is voor de kust van Bloemendaal omgeslagen in zwaar weer. Wat de boot daar precies deed is onbekend. Ook is de toestand van de andere vier personen onbekend.

Irak extra alert

In Irak is de hoogste terreuralarm afgegeven. De Iraakse premier al-Malik heeft op de tv laten weten dat er aanwijzingen zijn dat al-Qaida en aanhangers van de vroegere Baath-partij van oud-dictator Saddam Hoessein aanslagen willen plegen tijdens het vertrek van Amerikaanse gevechtseenheden. De Amerikaanse gevechtsmissie eindigt over drie dagen. Eerder deze week werd irak opgeschikt door een gold van aanslagen waarbij tenminste 56 mensen om het leven kwamen. De veiligheidstroepen en de burgers word gevraagd om extra alert te zijn tijdens het vertrek van de eenheden.

raftingongeval in Oostenrijk

In Oostenrijk zijn zaterdag vijf mensen in het ziekenhuis opgenomen na een ongeval tijdens het raften. Het ongeval gebeurde tijdens een tocht op de Bregenzerach in Oostenrijk. Vijf boten met ongeveer 74 personen aan boord raakte in problemen doordat het water in de Bregenzerach erg hoog stond en er veel werveling in het water was. Een paar boten sloegen om en hierbij raakte ongeveer 25 personen gewond. Er was enige tijd paniek uitgebroken omdat er onduidelijkheid was over de aantal deelnemers. Tien mensen raakte vermist, maar werden al snel teruggevonden. Na ongeveer vijf uur kon worden gezegd dat iedereen in veiligheid was gebracht.

Sport

GTAGames.nl afbeelding
Richard de Groot Nederlands kampioen bommetje

Richard de Groot is zaterdag Nederlands kampioen bommetje geworden. Tijdens de sprong van De Groot veroorzaakte deze een plons van 10,5 meter en liet hiermee de concurrentie ver achter zich. In 2009 liet Richard de Groot al zien dat hij de sterkste was, en ook toen werd hij Nederlands Kampioen bommetje. Volgens de organisatie van het NK bommetje heeft Richard de Groot besloten de stoppen hij schijnt erg veel last te hebben van zijn rug. Volgend jaar dus de kans aan een andere deelnemer om deze prijs mee naar huis te nemen.

GTAGames.nl afbeelding
Huntelaar naar Schalke 04?

AC milan en Schalke 04 hebben na vele gesprekken een overeenkomst bereikt. De Duitse club zou ongeveer 13 miljoen overhebben voor de Nederlander. Klaas-jan Hunterlaar zou zelf graag bij AC Milan willen blijven spelen, maar de clubleiding ziet geen toekomst meer in de speler. Klaas-jan Hunterlaar zelf zal nog moeten instemmen met dit plan om in de Bundesliga te gaan spelen. Hier zal dit weekeinde samen met zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer veel over gesproken worden. Klaas-jan Hunterlaar stond eerder onder contract bij Real Madrid, Ajax, Heerenveen, AGOVV, De Graafschap en PSV.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...