Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580419

OWN #196 - Grand Theft Weekly


OWN

335 bezichtigingen

gallery_108553_47_8419.png

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

Deel 1

Deel 2

We gaan nu verder met het laatste deel van (in mijn ogen) de grootste GTA van de GTA:III era.

Deze week ga ik het hebben over de mogelijkheden Die CJ allemaal heeft. Van kleding tot muren ;)

Era 3.2.3

Kleding

GTAGames.nl afbeelding
GTA:SA heeft net als in Vice city andere kleding die je kan aantrekken. Maar Het gaat veel verder. In plaats van dat je een stel standaard outfits hebt kan je nu je gehele garderobe veranderen. Er zijn verschillende winkels waar je kleding kan kopen. Je kan Shirts, broeken, schoenen, kettingen, Horloges, brillen en hoeden kopen.

Er zijn 6 verschillende winkels die ieder weer een ander assortiment hebben. Zo heb je de Binco, ProLaps, Sub Urban, ZIP, Victim, Didier Sachs. Zo zie je dat iedere winkel wel een ander assortiment heeft. En dat er voor iedereen, met ieder budget wel kleding te vinden is in San Andreas.

Tatoeages

GTAGames.nl afbeelding
In GTA: SA kan je er ook voor kiezen om Zonder shirt te lopen, Dan kan je in plaats van je shirt een stel Tatoeages plaatsen. Er zijn 3 verschillende Tatoeage shops in San Andreas. Iedere stad heeft zijn eigen assortiment aan tatoeages, Die tatoeages zijn vaak ook aan de stad gebonden. Los santos heeft meer gangster gerichte tatoeages, San fierro meer religie gerichte tatoeages, en Las venturas is meer gericht op gokken. Zo is er ook voor bijna iedereen wel een soort tatoeage dat bij hem/haar past.

Cj's moves

CJ kan in tegenstelling tot Tommy vercetti uit Vice city veel meer. Zo kan CJ over een muurtje heen klimmen, Op daken klimmen, Met een parachute vliegen, hij kan fietsen maar de grootste nieuwkomer is denk ik toch wel het zwemmen. Je kan nu overal waar er water is het water in en een stukje zwemmen. Je kan ook meteen onder water zwemmen en de onderzeese wereld verkennen.

Nu kan je ook gaan rollen. Als je hurkt en een wapen hebt gericht kan je simpel door daar links of naar rechts te gaan een stukje rollen. Dit kan redelijk efficiënt zijn als je een snelle aanval wilt doen of snel kogels moet ontwijken.

Conclusie

In mijn ogen is GTA: SA tot op heden het een van de grootste GTA spellen. Je kan er zo veel doen, het is zo uitgebreid en je hoeft je eigenlijk nooit te vervelen. maar ook de sfeer die dit spel en iedere stad in het spel meegeeft. Oke het kan niet tippen aan de sfeer van Vice city maar het is toch een mooie sfeer.

Met GTA SA heb je een topper van een game. :tu: Het maakt niet uit welke platform het is. (Alhoewel de PS2 platform nog wat extra bugs heeft die het spelen een beetje minder aangenaam maakt.)

En dan nu... Tromgeroffel alstublieft.

De vraag van de week aan...

Iedere week stel ik aan een lid 2 simpele Grand Theft Auto gerelateerde vragen.

Deze week stelde ik de vragen aan: j0uk3.

Wat is jouw favoriete Grand Theft Auto Spel?

Grand Theft Auto San Andreas, omdat het een heel groot speelveld heeft, en ook omdat er super veel coole mods voor zijn.

Wat is jouw favoriete GTA voertuig?

De NRG-900 RR omdat ik hem heel prettig vind rijden ook accelereert hij zeer snel.

Bedankt voor het lezen van deze week.

Volgende week nog de Handhelds van de GTA: 3 era. En zo werken we rustig naar editie 200 toe.

:cya:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...