Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585768

OWN #197 - Forumview


OWN

465 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_8697.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

G&C heeft twee nieuwe gangs

Het nieuwe Gangs & Corporations systeem dat vorige week online ging, heeft meteen goud opgeleverd in het Gang Talk forum. GoldRush was een van de nieuwe gangs die zich de afgelopen week aanmeldde bij het systeem. Zodra je het gang talk binnenloopt, stap je in het kamp van de goudzoekers van het forum. Hoofdopzichter Empire startte deze week de gang en opende later ook de bijbehorende blog, waar mededelingen en dergelijke geplaatst kunnen worden voor het geval je het topic niet leest. Dat kan overigens wel: iedereen is volgens Empire welkom om te posten en lid te worden.

Ook de East Coast Gangsters is een nieuwe gang, opgericht door supergtagamer. Het is de bedoeling van de gang om onder andere Easter Eggs en mythes te zoeken. In dat kader organiseert de crew ook activiteiten waar de leden aan mee kunnen doen. Het gang talk is inmiddels al druk bezocht: al meer dan 200 posts zijn er geplaatst. Net als bij GoldRush geldt: iedereen mag meelezen, posten en zelfs lid worden.

Freelancer Bierbuikje kon zelfs melden dat het nieuwe G&C-systeem internationale bekendheid had verworven. Hij stuitte op een Russische documentaire over die 'goeie ouwe tijd'. Hieronder volgt een fragment.



http://www.youtube.com/watch?v=tOpsYaWvi3E

Thundercover wint pokertoernooi

Het pokertoernooi van Universal Inc. is afgelopen week ten einde gekomen. Svenie, Big Boss en Thundercover waren nog overgebleven en mochten onder leiding van Kloep onderling de prijzen verdelen. Big Boss moest daarin genoegen nemen met een bronzen plak nadat hij de pot na een all-in aan zijn neus voorbij zag gaan. Vervolgens zorgden Svenie en Thundercover er in één hand voor dat er een winnaar kwam. Ditmaal pakte voor Svenie de all-in slecht uit, waardoor Thundercover de overwinning kon grijpen. Alle prijzenpakkers van harte gefeliciteerd!

BeaT DowN test Counterstrike 2D

Gisteren is BeaT DowN gestart met de test voor een wekelijks Counterstrike evenement in Gangs & Corporations. Zoals altijd bij nieuwe evenementen waren er wat opstart- en afsluitproblemen, maar de vrijdag verliep soepel. Eerder deze avond werd er een nieuwe test gehouden en deze verliep ook uitstekend. Bij BeaT DowN mogen ze tevreden op deze twee dagen terugkijken en nu zal duidelijk moeten worden of het project officieel van start mag gaan in Gangs & Corporations. In dat geval zullen er ook wedstrijden tussen gangs georganiseerd kunnen worden.

Bierbuikje heeft van zaterdag een filmpje gemaakt, wat je hieronder kan bekijken.



http://www.youtube.com/watch?v=M_UXrkPu1n4

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...