Jump to content

Graphics Blog

  • artikelen
    96
  • reacties
    45
  • bezichtigingen
    21161

Week 37 - Inleiding


Kloep

217 bezichtigingen

vrrjvd.jpg

Een minder volle editie. Veel mensen hebben het druk gehad deze week. Gek eigenlijk, ik had het wel lekker rustig. :puh:

Er is deze week ook niet veel gebeurd binnen de Graphics Scene. Wel zijn er een aantal wijzigingen gemaakt bij de blog. In de editie van vorige week kon je je aanmelden om een column voor de blog te schrijven. @Royboow heeft hierop gereageerd, en is vanaf nu dus een redacteur van deze blog. Ik wens hem veel plezier en succes!

Links zie je nu een inhoudsblok staan met de redactieleden. Inmiddels zijn dit er al weer een aantal, dus dit kun je nu lekker bekijken als je wilt. :) Mocht jij nu nog voor de blog schrijven? Schroom dan niet, en stuur mij een PB. Je mag een bestaand onderdeel overnemen, maar ik ben natuurlijk ook altijd in voor nieuwe ideeën! Stuur ze op als je wat weet!

Dan deze week; wat hebben we te bieden. Vorige week ontbrak hij, en ik zag dat hij werd gemist. Resources is deze week dus lekker weer aanwezig, en helemaal in een voetbalsfeertje. In de Showroom heb ik 4 nieuwe designs gezien waar ik een beoordeling heb geplaatst. Wat de Arena en de Aanvragen betreft, is er niks gebeurt. Voor de aanvragen is dat natuurlijk goed, want dit betekent dat iedereen wordt geholpen. Voor de Arena is dit minder, wat dat betekent dan weer dat er geen wedstrijdjes zijn georganiseerd.

Ik sloeg één rubriek even over: Contests. Het is niet interessant genoeg om iedere week een rubriek hierover te maken. In het vervolg vervalt deze dus, en zal er een speciaal item aangemaakt worden voor iedere contest als deze aan de gang is. Hiermee zorgen we er ook voor dat er meer aandacht naar wordt gevestigd, en dit betekent dat er weer misschien meer aanmeldingen komen.

Dat was de inleiding voor deze week, ietsje langer dan de vorige keer. :) Veel plezier met deze editie en wie weet tot volgende week!

2s64rcn.jpg

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...