Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

OWN #199 - Forumview


OWN

658 bezichtigingen

gallery_108553_47_8697.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Svenie vertrekt als crewlid

Deze week heeft Svenie een punt gezet achter zijn carrière als crewlid. Zijn fora worden overgenomen door ASPHALT (GTA: Chinatown Wars) en VWO-er (Multiplayer). Ik wil namens Oceans Weekly News Svenie bedanken voor zijn inzet als crewlid en succes te wensen als Megalid. ASPHALT en VWO-er krijgen alle succes toegewenst met de extra fora die ze nu onder hun hoede hebben!

IV Photo Contest III

BoerBanaan en dennis313 hebben vorige week de derde editie van de IV Photo Contest aangekondigd. In deze contest is het de bedoeling dat deelnemers een screenshot maken in het spel aan de hand van een bepaald thema. Vervolgens mag iedereen stemmen op de beste foto. De deelnemers worden in twee categorieën verdeeld: PC en Xbox360/PS3. Dit komt onder andere doordat het maken van screenshots op de PC eigenlijk heel eenvoudig is. Komende week is de laatste week dat je je kan inschrijven en de competitie aan te gaan met Cabyon, Casss, Big Boss, BoerTijger en edgardn123.

"oud nieuws"

Djmaddox na het lezen van de OWN van vorige week.

Nieuw: Unlimited Edition

GTAGames.nl afbeelding
Deze week besloot Grand Theft Auto TOM de gang Universal Inc. te verlaten en een eigen gang te beginnen. In zijn gang Unlimited Edition draait het vooral om de gezelligheid. Tevens zullen er zo nu en dan meetings via het PlayStation Network en mini-contests worden gehouden, waar je als lid aan mee kan doen. Wij wensen Grand Theft Auto TOM en zijn Co-Leader R-fl3x veel succes met hun gang!

Nieuw Pokertoernooi aangekondigd

Kloep heeft een nieuw pokertoernooi aangekondigd. Na de vorige keer bleken er een aantal punten te zijn waarop de contest verbeterd kon worden. Deze keer kun je je per avond inschrijven voor een cashgame en wordt er gepokerd in een apart chatkanaal. Toernooien worden wel in een topic georganiseerd, waarbij je je verdiende geld uit de cashgames kan inzetten. Het wordt dus één grote competitie voor de pokerfans onder ons. Full-time pokeraar NandroDavids gaat op het moment van schrijven aan de leiding voor Visser23.

"Klopt oud nieuws.."

Coen_GTA is het met Djmaddox eens.

Gold Rush houdt Minecraft contest

Tot en met 4 oktober kan jij jouw bouwwerk in Minecraft inzenden voor de Gold Rush Minecraft contest. In de gratis sandbox game Minecraft kan je met blokken bouwwerken maken, die je in dit geval enkel nog hoeft te fotograferen en op te sturen naar Empire. Het bestuur van Gold Rush zal vervolgens de drie beste ontwerpen aan de rest van het forum voorleggen, die vervolgens op hun favoriet kunnen stemmen. Er is gelukkig een groot voordeel bij Minecraft: je pc hoeft niet een supermachine te hebben om iets moois te kunnen maken.

IV Open Tournaments Race event

Volgende week zondag is er weer een evenement van de IV Open Tournaments. Deze keer gaan we racen in The Ballad of Gay Tony. In de klasse Supercars zullen over vijf verschillende routes worden gereden. De winnaars krijgen aan het eind van de avond de welbekende badges. Voor meer informatie kan je het subforum van de IV Open Tournaments checken.

9 reacties


Recommended Comments

O,o... Het is "IV Photo Contest III" en het url'tje werkt niet omdat er een rul(?) van gemaakt is... Gauw effe fixen en dan ziet het plaatje er weer goed uit jongens :tu:

Link to comment

Even een kleine kanttekening:

Er is gelukkig een groot voordeel bij Minecraft: je pc hoeft niet een supermachine te hebben om iets moois te kunnen maken.

Het spel gebruikt aardig wat RAM, dus met een versleten rammelkast ga je het echt niet redden. 'T is maar dat je het weet. :clown:

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...