Jump to content

Beat Down Blog

  • artikelen
    150
  • reacties
    864
  • bezichtigingen
    94381

Stem BeaT DowN


Gijsso

449 bezichtigingen

*laat champagne knallen*



~ Powerpats

We sluiten ze allemaal op in de kast. Muahahahaha

~ Moechy

Header.png?t=1286116446

BeaT DowN
GTAGames.nl afbeelding

Wij zijn de corporation BeaT DowN en we bestaan meer dan 3 jaar. Wij staan al sinds het oprichten van de gang voor gezelligheid en plezier. Op 28 Augustus 2007 werd de gang BeaT DowN opgericht door @2fast{0} en @b4rtsimps0n. Toen de gang nog maar net begon stroomden de leden snel toe en werd het groter en groter. Op 22 April 2008 werd deze gang een corporation door de schijtlama's te verslaan in de laatste ronde. Sindsdien organiseren wij vele activiteiten zoals een 'spamfestijn' waarbij de leden aan verschillende spellen kunnen deelnemen en 'Beat-Bierbuikje', hierbij wordt er een score geplaatst door Bierbuikje die de deelnemers moeten verslaan. Tot op de dag van vandaag beheren wij het grootste subforum van de alle gang fora. Wij hebben 19 leden waarvan er zeker 15 actief tot zeer actief zijn. En met zijn allen zijn wij van plan om in de toekomst weer vele projecten te organiseren en dat is alleen mogelijk met de mogelijkheden van een corporation. Wij raden dan ook iedereen aan om op BeaT DowN te stemmen met de aankomende corporation verkiezing.

In al die jaren dat BeaT DowN heeft bestaan heeft het ook in de jaarboeken gestaan. Hieronder staan de jaarboek pagina's over BeaT DowN.

2007 . . . . . . . 2008 . . . . . . . 2009

post338311199332184pm3.png gallery_33831_41_230371.png gallery_7574_51_178696.png

(klik op de afbeelding voor een vergroting)



Ik wil pils. NU!

~ Flashingdemon666





Projecten





GTAGames.nl afbeelding
CSI : BeaT DowN
  • Een spel waarbij je door middel van hints en clous de dader moet vinden van een misdaad.



[*]Meerdere Spamfestijnen

  • Dagen waarop het forum open ging voor buitenstaanders zodat zij ook een kijkje konden nemen. Ook werden hierbij spellen georganiseerd.



[*]De Apres Ski dagen

  • 3 dagen waarop het forum open ging met spellen in de sfeer van de winter.



[*]BeaT DowN Clans

  • Een clan waarbij meetings werden georganiseerd voor GTA IV.



[*]BeaT Bierbuikje

  • Leden moeten hier door het spelen van spelletjes Bierbuikje verslaan. De winnaar verdient punten en uiteindelijk een virtuele prijs.



[*]Mickey Mouse lost 't op

  • In het grauwe Duckstad worden vele misdaden gepleegd. Met de hulp van Mickey Mouse moet jij misdaden oplossen. De winnaar verdient punten en uiteindelijk een virtuele prijs.



[*]Easter Egg Hunt

  • Verschillende paas eieren waren verstopt over het forum in posts van BeaT DowN leden. De uiteindelijke winnaar won een GTA Games keycord.



[*]BeaT DowN: Counterstrike

  • In het multiplayer spel counterstrike laat BeaT DowN hier menige forumleden tegen elkaar strijden. Met behulp van een geweer mag de beste zich van de rest onderscheiden.











Wil je dat BeaT DowN door gaat met de bovenstaande projecten? Kies dan voor BeaT DowN bij de nieuwe corporation verkiezingen en wij zorgen weer voor allerlei activiteiten. Voor de komende periode staan er weer een aantal geplanned die wij enkel als corporation kunnen uitvoeren. Als jij vindt dat wij dat moeten doen kies dan voor BeaT DowN!

votebd-1.png

Teampagina - Recruitment

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...