Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580198

OWN #200 - De Tien van ...


OWN

481 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_13783_45_29001.jpg

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

Van harte aan de OWN. Dat een kleine internet blog al 4 jaar meegaat en nu al 200 keer is verschenen is een enorme mijlpaal. En daarom is het ook geen verassing dat deze gehele editie over de OWN gaat.

Dit is

De tien van De Oceans Weekly News.

#10: Het winnen van de Award voor beste blog 2007

GTAGames.nl afbeelding
In 2007 won OWN al zijn award. Dit liet zien dat zelfs toen OWN nog iets meer dan een jaartje bestond al een grote rubriek was, en dat het nog groter zou worden dat wisten we denk ik wel. Maar dat het zo groot zou worden dat konden we niet bedenken.

#9:

De eerste Jubileum editie

28 Juli Plaatste Dutchy de eerste jubileum editie. OWN had toen namelijk al 50 edities achter de rug. Dit was een grote mijlpaal. Maar de mijlpaal van een award was er toen nog niet.

#8: De test jezelf uit editie 100

Editie 100 zelf staat wat hoger in de lijst. Maar de Test jezelf van editie 100 is in mijn ogen gewoon geniaal. 100 vragen om in te vullen. En dan uiteindelijk erachter te komen dat er geen echte uitslag is. Ice banana had toen 100 gezellige vraagjes, en om de aantal vragen stond er weer een Lolcat. Sommige waren helemaal in het teken van het forum. Zoals 'Levi did what?' of 'I can has... Dutchy3010'

#7: De OWN Redactie



De OWN heeft al vele redacteurs gehad. En met veel bedoel ik ook veel. Toen de OWN net begon was het nog een klein groepje. Met o.a. Dutchy3010, Pietje II, Dutchy3010, ikkes, Dutchy3010, Froodoo, Dutchy3010, Summerbase. Ja vroeger was veel overgelaten aan onze Jet. Tegenwoordig is het vooral Thundercover en Kloep die meeste werk doen. Maar we hebben nu ook al vele Redacteurs, Hier even een kort lijstje met alle mensen die De Own iedere week weer tot een succes maakt. Thundercover, Kloep, PatrickW, Lantyz, Fiegel5, Sa_bulldog, flippie13, Zamg0d1, Rinaldootje, GekkieJ01, Jacky-2007, Grand Theft Auto TOM en Djmaddox. En dit vond ik ook nog eens in de 100e editie.

GTAGames.nl afbeelding
Als je dit plaatje zo bekijkt was de OWN vroeger een hele hoop gekken :puh:

#6: OWN numero 100

Toen er een 100e editie uitkwam was OWN weer een mijlpaal rijker. Al 100 edities lang kwam er iedere week een nieuwe OWN uit. En doorgaan dat ze deden. OWN was niet te stoppen. Nu trouwens nog niet.

#5: De speciale Blogskin voor de OWN (Door Thundercover)



Wat OWN anders maakt dan andere blogs is de speciale skin. Dat duidelijk te herkennen blauwe kleurtje is voor iedere OWN lezer wel bekend. Het is dan ook iets in mijn ogen dat OWN maakt wat OWN is.

#4: OWN 150 En het 3 jarig jubileum van de OWN.

Dit is zelfs dubbelop. Want toen OWN 3 jaar werd had hij ook meteen zijn 150e editie. Dubbel feest zou ik zo zeggen. Maar toch vind ik 200 een stuk beter. Je ziet gewoon dat hoewel de OWN al wat jaartje meegaat het nog altijd origineel en leuk is.

#3:

OWN 4 jaar

En op nummer 3 staat een gebeurtenis die nog niet zo heel lang geleden is gebeurt. Juist ja: het 4 jarig jubileum. OWN is un juist oud genoeg om naar de basisschool te gaan. En natuurlijk doet OWN dat met tegenzin. Maarja gelukkig is de OWN nu uit zijn luiers. Echt een groot feest was het 4 jarig jubileum niet. Want een veel grotere jubileum was nog maar een maand of 2 weg. En daar zijn we nu dan. OWN 200 of zoals ik het zou noemen: OWN 0.2k :puh:

#2: De aller eerste editie

Vroegâh toen de own nog een topic was in Lifestyle :puh: Het begon niet echt in een blog maar in een geweldig topic en het groeide al snel uit tot een grote blog. Je ziet dat Zelfs de OWN klein begonnen was door onze eigen Raving rabid Jowx. Er waren toen rubrieken zoals Uit den oude Doosch, Interviews was al van de partij en het Lid van de Week was er ook al. En moet je zien waar we nu al zijn gekomen. Op deze geweldige 2 oktober 2010. OWN 200. :D

#1: OWN's bekendheid



De OWN is een hele bekende blog. En als je aan een lid vraagt dat hier al eventjes rondloopt wat de OWN is dan weten ze allemaal te antwoorden dat het De Beste Blog van het forum is. En niets kan dat veranderen hier. Doordat de OWN al een lange tijd meegaat weet iedereen wel wat de OWN is. En weet ook iedereen dat je iedere zaterdagavond lekker achter je computer naar de gekste en leukste verhalen kan kijken. En op de hoogte bent van wat er die week nog op het forum is gebeurt. We kunnen dan ook met trots kijken naar de OWN. En wie weet wordt de OWN wel nog groter dan dat het nu al is.

Dan sluit ik hiermee af. Dat OWN al jaren meegaat en dat het geweldig is kan je nu wel uit deze Top 10 halen. Ik wil hierbij ook Jowx en Dutchy bedanken voor het opzetten van de OWN. Zonder hun zou ik hier nu niet zitten en dit typen. Ook bedank ik nu Thundercover en Kloep voor het leiden van de OWN op dit moment. En ik bedankt ook nog eens Grand Theft Auto TOM en Thundercover voor het helpen met deze rubriek door een paar mooie ideeën in te sturen. En natuurlijk Jij. Voor het lezen van de geweldige OWN.

Volgende week gaan we weer gewoon verder met hoe hel voorheen was. En misschien nog wat nieuws. Maar tot die tijd. Toedeledokie. :cya:

3 reacties


Recommended Comments

Geniaal! :D

"Met o.a. Dutchy3010, Pietje II, Dutchy3010, ikkes, Dutchy3010, Froodoo, Dutchy3010, Summerbase. "

ROFL, maar je vergeet Jowx. =O

"#5: De speciale Blogskin voor de OWN (Door Thundercover)"

Er was al eerder een speciale blogskin, die niet gemaakt was door Thuco, maar door Jowx.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...