Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581964

OWN #200 - Forumview


OWN

410 bezichtigingen

gallery_13783_45_43252.jpg

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Corporation verkiezingen aangekondigd!

Voor het eerst dit jaar vinden de Corporation verkiezingen in de gang scène van het forum plaats. Deze keer is het de bedoeling dat de huidige gangs het tegen elkaar op gaan nemen om een plekje in de finale te krijgen. De winnaar(s) van dit gevecht, waarvoor de stembussen op 9 oktober open gaan, mag/mogen het vervolgens opnemen tegen BeaT DowN om te bepalen wie volgens de leden het meeste recht heeft op de titel van Corporation en daarmee een eigen subforum. Er zouden meerdere corporations kunnen komen, omdat er nergens staat dat het specifiek om één corporation gaat. Dat belooft extra spanning voor de gangs.

post-748-1136336167.gif

Door de forumleden is de aankondiging van de nieuwe verkiezingen met veel enthousiasme ontvangen. Het is nu aan de gangs om deze leden over te halen om op hun te stemmen, onder andere door een speciaal verkiezingstopic in het verkiezingsforum. De verwachting is dat de gangleden weer bijpassende signatures gaan dragen, zodat er flink reclame voor hun gang wordt gemaakt. Zoals door BeaT DowN, dat op de valreep nog een Beat Bierbuikje in de blog heeft gelanceerd met het spel 'Canabalt'.

"Kabinet is rond, ze wouden zeker de 2e helft van Ajax - Milaan kijken"

GekkieJ01 laat zien dat met zijn politieke kennis ook niets mis is.

IV Open Tournaments Race event

GTAGames.nl afbeelding
Morgenavond zal er door de spelers van het IV Open Tournaments verschillende races worden gereden in GTA:IV The Ballad of Gay Tony. In de Supercars-klasse zullen de deelnemers, waaronder ook de leiding, in vijf verschillende routes elkaar het vuur aan de schenen mogen leggen. Elke race zal drie ronden duren, waardoor je mooie gevechten met je concurrenten kan houden. Na afloop kan er weer nagepraat worden in het subforum, waar ook de prijsuitreiking voor de beste coureurs op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC wordt gehouden. En natuurlijk ook voor de beste overall. :D

Red Dead Redemption actie!

Gisteren heeft Joriz de GTAgames.nl Red Dead Redemption actie gelanceerd. Net als bij andere acties dien je een aantal meerkeuzevragen te beantwoorden. De winnaars krijgen een t-shirt, een heus RDR-kaartspel, een keycord en een hoop stickers. Het beantwoorden van de vragen kan tot en met zondag 17 oktober 2010. Wil jij extra kans maken op een officiële GTAgames.nl-keycord, scroll dan naar beneden voor onze OWN contest!

Big Boss voortaan in het groen!

Bij het ter persen gaan van deze OWN kreeg Superlid Big Boss een PB in zijn postvak. Hoewel, Superlid? Vanaf nu mogen we Big Boss een Megalid noemen met zijn groene kleurtje. Gelukkig wilde hij voor OWN nog een snelle reactie op zijn promotie typen: "Snelle reactie ... Moeilijk. :clown: Ik lees mijn berichten altijd 5 keer na voor ik tevreden ben. Onderstaande tekst van 4 regels heb ik dus ook 5x herschreven. :) In principe was voor het mij altijd al een kwestie van tijd. Na het vertrek/inactief worden van verschillende mensen (Remi-X, David22, Wanted, Svenie, Sandra) in de multiplayer fora, ben ik zowat de enige die er nu nog echt actief is en kennis van zaken heeft. Een promotie zat er dus sowieso aan te komen, de vraag was alleen: Wanneer?. En juist na het lezen van OWN 200 rolt er een nieuwe PB in mijn postvak, getiteld: Promotie," aldus Big Boss. Van harte gefeliciteerd! :bier:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...