Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #200 - Welkom!


OWN

535 bezichtigingen

gallery_13783_45_51447.jpg

Welkom bij de 200ste editie van Oceans Weekly News! Binnen de redactie hebben we er naar uit gekeken en er zeker van wat gemaakt. Tweehonderd edities, het maakt niet uit waarvan, het blijft toch heel wat en ik vind het persoonlijk fantastisch dat we deze mijlpaal bereikt hebben. Daarvoor wil ik alle (oud-)redacteur natuurlijk enorm bedanken, want zonder hun was het absoluut niet gelukt. Hulde! _O_

Maarrrrr... wat hebben we dan voor jullie in de aanbieding? Ten eerste heeft onze huiskok Kloep een taart gemaakt, waarvan iedereen een stukje mag nemen. We hebben er een foto van gemaakt, zodat ook de laatkomers kunnen zien wat ze gemist hebben.

owntaart.png

Tevens hebben we een heuse prijsvraag waarmee je een GTAgames.nl-keycord kan winnen (met dank aan Joriz!). Voor degenen die dus geen verstand hebben van Red Dead Redemption of altijd pech hebben met zulke actie is het dus een mooie kans om toch nog met een prijs aan de haal te gaan. Ook leden die hier niet onder vallen mogen meedoen. :Y

We hebben een volle OWN met Admins Strippen, HTML-cursus, Game On!, Interviews, Our OWN Talk, Forumview, De Tien van OWN en een vooruitblikje naar volgende week, waarin we een aantal rubrieken niet meer gaan terug zien. Hoe het er precies uit gaat zien, merk je volgende week vanzelf. Tot die tijd veel plezier met deze OWN en veel succes met de prijsvragen! :dans:

Thundercover

4 reacties


Recommended Comments

Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik kan me van de blauwe maandag dat ik samen met Galiorix 'De Tien' verzorgde herinneren als een drukke, maar leuke periode. Daarom ook heel veel lof voor de mensen die zich nog elke week inzetten om ons van het nodige leesvoer te voorzien. Top!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...