Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

OWN #201 - De Tien van ...


OWN

321 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_6840.png

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

Zo, daar zitten we dan, het feest is voorbij, de taart is opgegeten, en iedereen hier heeft een kater. Maar toch moeten we weer aan de slag, en dat doen we dan ook. En omdat we weer in een nieuwe Era zit komen er hier ook veranderingen.

Een van die veranderingen is dat het niet alleen maar top tien lijstjes zullen zijn. Ik ga op de klassieke toer, Ik geef een lid dan 10X 2 opties waaruit ze kunnen kiezen. Dat kunnen simpele alledaagse dingen zijn tot dingen die niemand zou willen hebben.

Deze week heb ik dit dan, En als voorbeeld gebruik ik dus maar mezelf.

En even tussendoor, Zou jij ook in 'De top tien van...' willen verschijnen, Stuur een PB naar mij toe, en de kans zal dan groot zijn dat jij er ook in komt.

Dit is...

De tien van...? Rinaldootje.

#10: Singleplayer of Multiplayer.

Dat ligt volledig aan het spel zelf. Heeft het een goede gameplay, een lekker verhaal en is het in SP nooit saai dan ga ik meer voor SP. Maar is er een goede MP ondersteuning en is het online altijd wel gezellig dan is het Multiplayer.

GTAGames.nl afbeelding

#9: Leider of volger.



Leider. :$

Het is niet meteen iets dat je bij mij ziet, maar ik ben wel iemand die als het kan graag gaat leiden. Dan is het altijd makkelijker om je eigen ideeën sneller naar voren te krijgen en uit te voeren dan dat je een volger bent. En ik heb voor alles altijd wel ideeën.

#8:Schimmelkaas of spruitjes

Schimmelkaas, van spruitjes moet ik al alleen van de geur overgeven. Het smaakt niet lekker en ziet er al helemaal niet lekker uit. Niet dat schimmelkaas dat wel is.

#7:Lasagna of Sushi



Beide zijn ze enorm lekker. Maar toch de oosterse smaak van Sushi is voor mij geweldig. Komt ook denk ik doordat ik iet met het oosten heb.

#6: PSP of NDS

Als Playstation fanboy zeg ik meteen PSP, maar er zijn spelletjes zoals Mario en Zelda die wel goed zijn voor de Nintendo DS.

#5: 'Brothers in arms: Hells highway' of 'Fallout 3'



Lastige, Fallout 3 heeft een geweldig verhaal en een van de beste gameplay die ik ooit heb gezien. Het speelt geweldig fijn en het ziet er leuk uit. Het heeft ook een Post-apocalyptisch gevoel.

Maar Brothers in arms heeft ook een geweldig verhaal, goede grapics en goede gameplay. En de bonus dat het tijdens Operation market Garden afspeelt. (Een van de beste battles in Europa tijdens de tweede wereldoorlog.) Dus in Nederland. Het heeft ook een Nederlands gevoel.

Ik ga toch voor Fallout 3, vooral doordat het geweldige DLC's heeft.

#4: Stukje wandelen in het bos of zwemmen in een meer.

Een lekker stukje wandelen is voor mij net zo goed als een stukje zwemmen. Maar lekker even in het bos wandelen geeft me toch wel het gevoel dat ik even van aarde weg ben.

#3:Dag of nacht



Zeker nacht. Ik kan in de nacht veel helderder denken, veel sneller reageren en ben dan ook veel meer alert dan overdag. In het weekend ben ik dan ook soms gewoon om 3 uur in de nacht nog te vinden achter mijn Playstation 2. (Oud, moet nodig ps3 hebben.)

GTAGames.nl afbeelding
#2: Kat of hond

Beide zijn het lieve beestjes.

Een hond kan lekker tegen je aan liggen en je goed beschermen, mens zijn beste vriend.

Maar een kat brengt weer meer rust.

Ik ga toch voor een lekkere zachte kat. Lekker om op je schoot te hebben.

#1:Justin bieber of lady gaga



Beide muziek vind ik slecht. Baby, baby, baby, ooh! of Rah rah ra ra ra rahhh, Tsja. Ik zet de radio altijd af als ik hun hoor.

Maar dan ga ik toch voor Gaga, Vooral omdat zij bijna altijd weinig aanheeft. Het hoeft niet altijd prettig zijn om aan te zien. Maar ik kijk er liever naar dan dat ik naar Justin bieber kijk.

Zo, hieruit kan je al snel zien wat voor een persoontje ik ben. En je zal zulke lijstjes regelmatig terug zien. En wie weet mag jij er wel eentje invullen.

Wil jij er eentje invullen, stuur me dan maar een PB'tje. :)

Tot de volgende keer.

:cya: :cya:

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...