Jump to content

Thundertje's Blog

  • artikelen
    266
  • reacties
    577
  • bezichtigingen
    85501

Nieuwe MSN: top of flop?


Thundercover

1202 bezichtigingen

Nieuwe MSN: top of flop?  

31 leden hebben gestemd

  1. 1. Is de nieuwe versie van MSN top of flop?

    • Top!
      2
    • Flop!
      23
    • Geen mening / weet niet
      6

gallery_13783_45_54451.png

Je houdt er van of je haat het. De nieuwe versie van MSN Messenger, of Windows Live Messenger (WLM), is niet door iedereen met veel gejuich ontvangen. De nieuwe versie zit bij een Windows-update van Live Essentials dat alle Live-software update naar versie 2011. Het versienummer dat de nieuwe MSN krijgt, is dan versie 15 (zoals de 2009-versie ook wel versie 14 genoemd werd).

De nieuwe MSN is kort gezegd nog meer gericht op online netwerken, waardoor je van iedereen weet wat iemand doet en wanneer hij/zij dat deed. Facebook is zelfs geïntegreerd met MSN. Hierdoor hoef je niet zelf meer naar Facebook om met je contacten te chatten. Twitter heeft echter geen integratie bij MSN, waardoor je het met Facebook- en MSN-statussen moet doen.

Wat vind jij van de nieuwe MSN, een top of een flop? Laat het weten in de poll! :tu:

13 reacties


Recommended Comments

Ik kreeg het gister binnen als 'belangrijke update'. Dus ik zo installeren, blijkt het dat het allemaal programma's verneukt. Un-installeren en oudere msn installeren werkt niet, maar met een systeem herstel van voor de update is alles toch nog goed gekomen.

FLOP!

Link to comment

Zowiezo flop. Heb hetzelfde gedaan als Bierbuikje, al had ik WLM 2011 gewoon gedownload op de site omdat ik het eens wou checken :)

Meteen systeemherstel gedaan :7

Link to comment

Ik heb het nog niet geprobeerd omdat het Beta is, en ik dan eerst Service Pack 2 moet installeren (waar ik geen zin in heb)... Maar goed, mij lijkt de nieuwe MSN wel leuk, al heb ik wel van nog meer mensen gehoord dat de nieuwe MSN niet veel soeps is. Dus ik weet eigenlijk niet wat ik er van moet denken.

Link to comment

Ik werk sowieso vrij weinig uit het hoofdscherm, dus het maakt mij niet zo heel veel uit. Er zitten kan nog veel verbeterd worden, bijvoorbeeld qua design hier en daar. Al met al niet de beste update (8.0/8.1 was toch 't beste naar mijn mening), maar het kan er mee door.

Link to comment

Nog steeds geen ingebouwde polygamy? Flop.

Sowieso als je 'm patcht dat ie het wel kan werkt het ook niet goed.. ben nooit fan geweest van MSN messenger en zoek nog steeds naar een alternatief.

Link to comment

Bij nader inzien vind ik het toch flop. :7 Dit omdat ik wat verder heb 'onderzocht' en het soms kan het echt vreselijk irritant zijn. Mijn laptop trachtte gisteren zelf vast te gaan lopen, wat een gevolg was van het feit dat er meerdere tabjes aanwezig waren met dus meerdere contactpersonen... Ben nu bezig met de

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...