Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

OWN #203 - Prikbord


OWN

357 bezichtigingen

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij een nieuwe editie van het Prikbord! Deze week hebben we weer een horoscoop, maar buiten dat gaan we eens een leuke maar ook nutteloze klacht uit het Feedback forum bekijken en nemen we de signature van Flitskikker onder de loep. Veel plezier met het lezen van het nieuwe Prikbord!


Klachten? Bedoel je niet Fails?



Jaaaaa, zoals altijd is er wel iets om een klacht over in te dienen, maaarrrr.... niet elke klacht is altijd even zinvol of serieus. Zo heb je bijvoorbeeld een klacht dat wij miezerige leden veel te veel kunnen, of dat er nog steeds geklaagd word in de zin van "Vroegâh was alles beter" tot het feit dat mensen willen dat wij onze eigen topictitels kunnen veranderen en eigen posts kunnen deleten... Maar dat komt allemaal natuurlijk niet, het forum is nog steeds zo als het moet zijn: Gezellig!

We kijken naar het probleem dat er geen honderden spoilers in elkaar geplaatst worden...



Dotz vond het zo nodig om daar een klacht over in te dienen, want "het moet toch gewoon kunnen dat er zo veel spoilers in één post staan"? - Zo denken heel veel andere leden er niet over....

In principe is het ook niet de bedoeling om 100 spoilers in elkaar te nesten. Naar mijn mening kan dit dan ook niet als bug geclassificeerd worden.

De spoilerfunctie werkt uitstekend. Als jij het leuk vindt om duizend spoilers in elkaar te zetten, moet je dat vooral doen. Verwacht dan alleen niet dat het allemaal correct gaat werken. Zeg nu zelf: wat is überhaupt de toevoeging van al die spoilers aan het topic? Het is eigenlijk gewoon spam.

Voorkomen is beter dan genezen!

Precies! Dus gedraag je niet als een kind van 3 en zet geen 100 spoilers in elkaar.

Probleem opgelost. /thread thumbsup2.gif

Zo zie je maar dat het moeilijk is om bepaalde mensen te overtuigen, want zelfs na een volle pagina snapt Dotz het geloof ik nog steeds niet helemaal.

:7


Flitskikker's signature



Ook Flitskikker wordt een keer geconfronteerd... Zijn signature waar mensen via zijn profiel een bericht in kunnen zetten wordt door een ingewikkeld PHP systeem gemaakt wat men de 'GD-Library' noemt, deze functie maakt het mogelijk om via een PHP code bepaalde afbeeldingen te genereren.

fkinfotop.png

fkinfobtmlft.pngfkinfo.png

Zo heeft onze kikker al meerdere dingen te melden gehad, wat mensen luisteren, dat je de InfoTool op zijn website kan downloaden, en nog veel meer. Je kan er echt nutteloze dingen in kwijt, je statusupdate of dat je naar de wc gaat, het kan allemaal! Bij dit systeem heeft Flitskikker het zo gemaakt dat er elke keer dat de pagina vernieuwd word er een nieuwe mededeling zichtbaar is. Flitskikker zegt zelf dat het erg veel kennis van PHP vereist om met de GD-Library te werken en dat zo'n script ook vrij ingewikkeld is, het scheelt dat onze kikker het script nog had liggen maar anders was het er misschien niet geweest. Wat zijn inspiratiebron was om dit te gaan maken? Verveling was het antwoord. Een hele dag niets doen lokt toch wel om zoiets als dit te gaan maken.

Flitskikker geeft als tip voor als je ook ooit zoiets als dit wilt gaan maken je wel echt ervaren met PHP moet zijn en ook echt de tijd ervoor moet nemen. Voor mensen die niet weten wat GD-Library is verwijs ik door naar deze website.


"Heeft geen reden om een status in te stellen." - Iscariah


GTAGames.nl afbeelding
Horoscoop!

Hoewel je het druk hebt, heb je de neiging achterover te leunen om heerlijk te gaan zitten luieren. Het is echter een zeer belangrijke periode, waarin je nieuwe gebieden moet ontdekken. Je hebt een enorm creatief vermogen en je kunt juist nu dingen tot stand brengen, die voorheen de grootste moeite kostten.

Het is daardoor nu dé tijd om financiële zaken te regelen. Je wilt misschien jouw huis verfraaien en het is mogelijk dat je hier veel geld aan gaat uitgeven. Prima!

Maar laat je niet blind maken voor enkele zeer reële kansen op mentale groei. Gebruik deze periode dan ook om een dieper inzicht in de innerlijke mens te krijgen en... ga weer eens echt aan het werk.


Heb jij nog iets leuks, een tip of gewoon iets anders wat je wilt vermelden? Stuur dan een PM naar

Zamg0d1 en wie weet staat het de volgende keer in Het Prikbord!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...