Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #203 - De Tien Van...


OWN

444 bezichtigingen

gallery_108553_47_6840.png

Deze rubriek is geschreven door Rinaldootje.

Deze week weer een stelletje of-of vragen, dit maal beantwoordt door Guardian1980. Een man met een gezin en een liefde voor Nintendo.

De tien van...? guardian1980.

#10: Klassiek of modern?

Klassiek. Als ik kijk naar muziek vind ik een combi van klassiek en modern wel heel mooi. De samenwerking tussen Metallica en het San Fransisco Symphonie Orchestra kon ik zeer waarderen. Maar verder heb ik niet zoveel met modern, soms snap ik dan bijvoorbeeld niet wat iets moet voorstellen, terwijl het met klassiek gewoon duidelijk is.

+Demotivational_Posters++_34.jpg





#8: Fietsen/wandelen in een bos of op een open landschap?

Beiden wel. Ik ben een echt buitenmens, vind het heerlijk om door de natuur te struinen. Als ik moet kiezen ga ik maar voor het bos, omdat daar (naar mijn idee) toch meer variatie in zit.







#6: 2D Of 3D?

3D. 2D is ook niet erg, maar bij 3D heb je het idee ergens in te zitten, je wordt er meer bij betrokken. Een 3D-tv is voor mij nog even niet te doen, dus ik houd het maar bij Panda-droom (attractie in de Efteling)







#4: Vakantie in het binnenland of in het buitenland?

Buitenland. Nederland heeft heel veel mooie plekjes, maar ik kan niet op vakantie zijn in Nederland. Tijdens mijn vakantie wil ik ook uitrusten, en als ik dat op een bungalowpark in Nederland doe, denk ik bij mezelf dat ik dat ook gratis in m'n achtertuin had kunnen doen. Terwijl als ik aan de zonnige kust van de Middellandse Zee lig, ik dat idee helemaal niet heb.







39517e2f-e968-4715-8b97-9d7e5f849c54.jpg

#2: Zwart of wit?

Wit. Bij wit leg ik toch de link met licht en leven. Zwart staat voor mij voor donker en dood. Soms is zwarte kleding erg mooi, maar ik kies toch voor wit.

#1: Justin bieber of lady gaga?

Lady Gaga. Ik hoorde voor het eerst over Justin Bieber hier op het forum, en toen was het al een grote ster. Zijn muziek zegt me echt helemaal niks, totaal niks voor mij. Over Lady Gaga als persoon zeg ik maar niks, maar haar muziek klinkt wel lekker, dus kies ik daar voor.

+Demotivational_Posters++_21.jpg

Guardian is dus een klassiek voorbeeld van een klassieke gamer. Maar houdt ook van klassieke uitstapjes zoals naar het bos gaan. Je zou dus kunnen zeggen dat guardian klassiek is, maar dan voelt hij zich oud. In mijn ogen is Guardian een optimist, iets dat we altijd wel kunnen gebruiken.

Mijn dank aan guardian voor het invullen van deze lijst. Volgende week, Tsja wie weet wat/wie we dan hebben. :cya:

(p.s. Je kan je nogsteeds aanmelden om in de tien van... te komen. Je hoeft me dan alleen maar een PB'tje te sturen :D )
#9: Console games of Computer games?


Console games. Ik speel consolegames sinds 1991, toen een groot deel van de forumleden nog niet eens geboren was. Ik ben altijd bij Nintendo blijven hangen. De PC gebruikte ik enkel voor school, en dan was het meestal een PC waar een beetje goede game niet op kon draaien.

#7: Papier of plastic?


Papier. Ik denk wel een beetje aan de natuur. Papier zamel ik apart in, en als ik diverse boodschappen ga doen neem ik gewoon een big shopper mee, waar ik alles in kan doen.
#5: Jezelf of een ander?


Mezelf. Uiteindelijk kiest iedereen onbewust om ervoor te zorgen dat hij zelf beter wordt van iets, ik ook. Maar daarbij probeer ik wel aan anderen te denken en ze eventueel te helpen als ik dat kan.
#3: Kat of hond?


Kat. Vorig jaar geleden trof mijn zwager een klein pasgeboren poesje aan in een doos langs de weg. Toen bleek dat het helemaal gezond was, hebben mijn vrouw en ik besloten haar te houden. En inmiddels hebben we Nala alweer 1,5 jaar, en het is een schat van een beest.

4 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...