Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

OWN #204 - Up to date


OWN

314 bezichtigingen

gallery_108553_47_578.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Covesight begint met Halloweenweek

De gloednieuwe corporation The Covesight Community heeft een nieuw evenement gelanceerd. Deze week is het Halloweenweek en dat betekent niet vrolijk griezelen, maar redden wat er te redden valt! Er gebeuren vreemde, mysterieuze dingen op Covesight en de bezoekers van de server moeten er alles aan doen om Covesight niet van de kaart geveegd te laten worden. Met teksten als "Covesight will never be the same again..." voorspelt het vooralsnog niet veel goeds voor de eilandbewoners.

HalloweenThemaweek-1.jpg

BeaT DowN aangeklaagd in The Families

Gloednieuw G&C-moderator NandroDavids - namens Oceans Weekly News veel succes gewenst! - kreeg van KillerZero86 geen tijd om te wennen aan zijn nieuwe blauwe jasje. Vlak nadat BeaT DowN het gangtalk verplaatste naar het daarvoor bestemde forum, werd de leiding aangeklaagd voor het niet optreden bij vermeende overtredingen in het destijds besloten forum. KillerZero86, die benadrukte niet namens Universal Inc. te posten, vond een aantal posts van BeaT DowN-leden over Universal Inc. te ver gaan. Volgens hem had de BeaT DowN-leiding moeten ingrijpen. Nu eist hij sluiting van de gang.

Of het daadwerkelijk tot opheffing van de gang komt, is nog even afwachten. De eis is zeer hoog en dat zal niet zomaar ingewilligd worden. Dit wordt ongetwijfeld vervolgd in de komende dagen...

[table=simple]Graphics Blog maandelijks|Publieke Liberty Tree

Kloep heeft na de tiende edities van de Graphics Blog aangekondigd dat er veranderingen zullen plaatsvinden. De blog zal nu maandelijks worden gepubliceerd en meer over graphics in het algemeen gaan, en niet specifiek over het forum. Eind november wordt de eerste editie met de nieuwe stijl gepubliceerd.
|
Het ledenmagazine van Deatch Inc. heeft deze week een publieke editie gekregen. In deze editie kunnen niet-leden eens zien wat de leden zich zo nu en dan mee bezig houden, naast de bekende online meetings natuurlijk. Het is een mooie manier om te laten zien wat het nu is om lid van Death Inc. te zijn.
[/table]

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...