Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

OWN #204 - Uitgelicht


OWN

546 bezichtigingen

gallery_108553_47_1601.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Het was deze week even wennen voor mening forumbezoeker en niet in de laatste plaats voor de leden van BeaT DowN zelf. Na 2,5 jaar als Corporation te hebben bestaan, mocht het team hun plek tussen de andere gangs opzoeken. In de tweede ronde van de afgelopen Corporation Verkiezingen verloor BeaT DowN namelijk van Universal Inc., waardoor er een einde kwam aan de alleenheerschappij van ruim een jaar.

De plek van BeaT DowN is ingenomen door The Covesight Community en Universal Inc., die in gloednieuwe subforums aan de slag mochten. BeaT DowN mocht er nog een paar dagen goed voor zitten om alles op orde te krijgen, maar donderdag was het toch echt over voor de oude reus. Wij vroegen een aantal hoofdrolspelers in de gangscène naar hun mening over het weer gang zijn van BeaT DowN.

Bierbuikje - Co-leader BeaT DowN

"Het is jammer dat BeaT DowN geen corp meer is, je doet er veel aan om toch nog het meeste eruit te halen en als dat niet lukt is dat jammer. Maar ach, het is maar internet."

Basssss - Co-leader The Covesight Community

"Ik ben vereerd dat OWN mijn mening wil horen. ^_^

Ik vind het aan de ene kant wel jammer dat Beat Down geen corporation is, ik had graag gezien dat Beat Down en Covesight naast mekaar stonden als corporations. Maar achteraf is het misschien ook wel goed dat Beat Down geen corporation is. Er word nu veel minder naar hun hoofd geslingerd dat ze dingen moeten organiseren, ze kunnen nu tenminste weer rustig verder zonder deze verantwoordelijkheid. Als ze ooit weer corporation willen worden is er altijd een volgende keer. :bier:

Succes Beat Down en succes Universal Inc met jullie nieuwe plaatsen. :tu: "

Empire - Leader Gold Rush

"Persoonlijk vind ik het wel oke dat BeaT DowN nu weer bij de gangs hoort. Ze hebben heel lang aan het hoofd van de spreekwoordelijke voedselketen gestaan, en hoewel dat een heel knappe prestatie is, vind ik het goed dat er nu twee nieuwe groepen de kans krijgen om zich te bewijzen. Voor BeaT DowN zelf lijkt het me ook wel fijn. Er rust nu minder druk op ze, dus ze kunnen het allemaal net wat rustiger aan doen. Een periode in de luwte zal ze vast goed doen."

TomHagen - Lid Gold Rush

"Ik denk dat Beat Down een steeds betere corporation begon te worden, en had eerlijk gezegd wel verwacht en gehoopt dat ze zouden blijven. Voor mijn gevoel hebben ze toch een veel grotere staat van dienst op het forum van Universal Inc (ondanks dat ik van U.I. ook veel verwacht als corp).

Hopelijk pakken ze het goed op en gaan ze gewoon door, dan maken ze een goede kans bij de volgende verkiezingen, het zou toch mooi zijn als ze snel weer promoveren (ondanks dat ik het nog mooier zou vinden als Gold Rush dit plaatsje krijgt :*D )."

Grand Theft Auto TOM - Leader Algonquin Hustlers

"Tuurlijk wil ik mijn mening even geven. :tu:

Ik vind het voor BeaT DowN zeer jammer dat ze geen corporation zijn, aangezien ze dit heel goed deden. Ook al zou ik zelf wel corporation willen zijn. Zoals velen weleens zeiden, was BeaT DowN een typisch 'spamhok' (begrijp me niet verkeerd), maar gangs draaien in het algemeen om spammen, dus daar had ik geen problmen over. Zelf heb ik ook gewoon een gang, in plaats van een corporation.

Het is natuurlijk dus jammer voor BeaT DowN om weer gang te zijn, maar als ze door blijven zetten weet ik zeker dat ze in de toekomst wel weer corporation worden. :tu: "

Die Hard - Leader The Covesight Community

"Uiteraard wil ik hier graag over schrijven.

In het begin keek ik wel even op toen ik zag dat BeaT DowN gedegradeerd was tot gang, maar achteraf had je het aan zien kunnen komen. BeaT DowN zorgde altijd voor heel veel plezier en leuke activiteiten op het forum waar ik zelf ook aan heb deelgenomen, en ondanks dat er nog niet heel lang geleden nog iets is georganiseerd leek de sfeer om BeaT DowN te veranderen. Na het aftreden van 2fast{0} en Bierbuikje verdween dat oude vertrouwde gevoel. Niets tegen de Leaders en Co-Leaders sindsdien en ik zeg ook zeker niet dat het hun fout was, maar het leek wel alsof alles rondom BeaT DowN veranderde. De leden van het Forum leken wel een beetje uitgekeken op BeaT DowN en vonden waarschijnlijk dat het tijd was voor iets nieuws. Ik weet nog steeds niet wat ik erover moet zeggen... Alle lof voor Universal Inc. dat ze hebben gewonnen, maar ik blijf het jammer vinden dat BeaT DowN geen Corporation meer is: na jaren van activiteit, plezier en een heerlijke sfeer moet BeaT DowN het helaas zonder het ontzettend belangrijke Subforum doen. Tijd zal aantonen of Universal Inc. en The Covesight Community een waardige vervanger zijn..."

NilsHolgersson - Leader De Wilde Ganzen

"BeaT DowN is natuurlijk een flinke tijd corporation geweest, maar omdat de concurrerende corporations implodeerden hebben ze zichzelf al die tijd niet hoeven te verdedigen tegen opkomende gangs. De strijd tussen Universal Inc. en BeaT DowN was er eentje op het scherp van de snede, maar wat tegen de Schijtlama’s wel lukte lukte deze keer niet en het corporationschap ging nipt verloren. Dat de partijen elkaar na de verkiezingen opnieuw in de haren vliegen en elkaar de tent proberen uit te vechten in een The Families-topic zegt wel iets over de haat en nijd tussen beide groeperingen. Misschien maar een keertje afspreken in een weiland bij Beverwijk, voor een ouderwetse veldslag."

Hearv94 - Co-leader The Underground

"Ach ja, zelf was ik niet zo gesteld op BeaTDowN, ik weet jammergenoeg niet waarom BD indertijd Corp is geworden maar dat zou wel eens kunnen helpen met een verdere blik. Toch zie ik liever BD als Universal als Corp. Ik heb dus ook op BD gestemt in de 2de ronde, gewoon omdat ik toch vin dat BD dit meer verdient dan Universal. Universal is in mijn mening nog te nieuw en zou daarom niet corp mogen worden, maar dat is natuurlijk maar mijn mening. Het is een raar gevoel dat BD geen gang niet meer is, dat is sinds mijn registratie een corp geweest... een tijdperk is verstreken. Sinds het BD-imperium zijn er ook veel gangs gekomen en gegaan. Er zijn maar een paar gangs die deze periode hebben overleefd: BeaTDowN zelf en De Wilde Ganzen. Daarnaast bestaat enkel TU(The Underground) meer dan een jaar, al de andere gangs dateren van een veel recentere datum. Het blijkt dus een zware periode te zijn geweest voor alle gangs. Desondanks dit alles hoop ik toch dat Universal zijn positie goed gebruikt en wens ik hen succes in de toekomt, want corp zijn vereist toch wat verantwoordelijkheid..."

Kloep - Leader Universal Inc.

"Natuurlijk vind ik het leuk. Als zij nu nog corporation waren geweest, was ik het met Universal Inc. niet geworden. Maar afgezien van dat? Ik denk dat het tijd werd. Sommige zeggen dat het een hele prestatie is dat ze 2,5 jaar lang corp zijn geweest. Onzin, als er geen verkiezingen zijn blijf je corp. Dat is niet knap, dat is een logisch gevolg. Ik denk dat Beat Down het ook heel goed gaat doen als Gang, en dat ze een waardige tegenstander zullen worden voor de overige gangs bij de volgende verkiezingen. Ik wens in ieder geval alle huidige gangs en corps heel veel succes! "

Miek - Co-leader De Wilde Ganzen

"Jammer, leuk :puh: "

En met deze duidelijke mening sluiten we de stroom van meningen af. Volgende week zal ons panel zich weer over een andere recente gebeurtenis buigen. Tot dan!

7 reacties


Recommended Comments

Sorry, Jesperkaj, dat is geheel mijn fout geweest. :$ Ik heb de namen uit m'n hoofd gekozen en daarna niet meer gecontroleerd. TomHagen was bij TRG wel Co-leader volgens mij en aangezien hij vanaf het begin bij Gold Rush zat, heb ik te snel de verkeerde conclusie getrokken.

Link to comment

Dat is geen fout, want bij The Covesight Community ben ik uitgegaan van de gastmoderators van het subforum en daar staat Basssss bij. Bij het G&C-overzicht staan er namelijk geen rangen. :puh:

Bovendien kan een team meerdere co-leaders hebben, al heb ik bij de meeste teams enkel de leader en

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...