Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581894

OWN #205 - Up to date


OWN

313 bezichtigingen

gallery_108553_47_578.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

BeaT DowN heeft nieuwe leiding

Gijsso gaf deze week het stokje van de leider over aan oprichter 2fast(0). Tenminste, dat was zijn bedoeling. In zijn enthousiasme greep 2fast(0) naast het stokje, dat werd opgeraapt door Amfetamientje. Dit lid is sindsdien niet meer gesignaleerd op het forum, waardoor het lastig geworden is om 2fast(0) alsnog de juiste rang te geven. Gelukkig voor de gang staat een team van admins ter beschikking om eventuele ongelukken tijdens de overname te verhelpen. Tot die tijd mag Amfetamientje genieten van zijn positie als de grote baas.

amfetamientje_leader_bd.png

Uitspraak in zaak BeaT DowN

Deze week heeft NandroDavids uitspraak gedaan in de aangespannen zaak tegen BeaT DowN. In deze zaak werd de gang door KillerZero86 aangeklaagd, omdat de leiding niet bij overtredingen van de leden zou hebben ingegrepen. Als straf eiste hij de sluiting van BeaT DowN. NandroDavids verwierp de aanklacht op alle vijf de punten en meldde bovendien dat al het bewijsmateriaal onterecht verkregen was. KillerZero86 wilde nog geen commentaar geven op de uitspraak.

Uitslag RDR-actie bekend gemaakt

Joriz heeft deze week het verlossende woord gegeven en de uitslag van de RDR-actie bekend gemaakt. KT500KR, madviper en ThunderDuck zijn de winnaars van de hoofdprijzen, waaronder een t-shirt, kaartspel en stickers. MickyEvers, Djmaddox en DaRick1993 gingen er vandoor met de troostprijzen. OWN feliciteert alle winnaars met hun mooie prijzen! :tu:

FIFA 11 contest onderweg

Visser23 is tevreden over de voortgang van de FIFA 11 contest die door hem (namens Universal Inc.) georganiseerd wordt. "Tot nu toe gaat het wel aardig, de deadline ligt op veertien december om alle wedstrijden te spelen. Er zijn twee poules, welke beiden bestaan uit vier mensen. Helaas moest er één iemand stoppen, maar deze plek is door Ikkes overgenomen. Van de 24 wedstrijden zijn er nu al zes gespeeld, dus we zijn aardig op weg. Het toernooi bestaat uit sterke tegenstanders, dus het is een redelijke uitdaging," aldus Visser, die zelf al twee van zijn drie wedstrijden verloor.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...