Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #206 - Prikbord


OWN

317 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij een nieuwe editie van het Prikbord! Deze week kijken we eens naar de al gegeven forum-award onderwerpen en Nandrodavids is lifestyle moderator geworden!


Forumawards?



Ook dit jaar zijn er weer forumawards. Maar dit jaar mogen de leden ook eens meedenken aan categorieën. Zo zijn er al ideeën gekomen als 'Beste Corp' en iets als 'Beste Muzikant'. Het wordt echt leuk dit jaar denk ik. Niet zomaar door de admins gekozen maar de leden worden deze keer er nog meer in betrokken.


Lifestyle moderators

Zat 13 november 19.00u

GTAGames.nl afbeelding
NandroDavids wordt lifestyle moderator

GTAFORUM - Na herhaaldelijke onderhandelingen tussen de admins van GTAForum.nl en NandroDavids (lidnummer 7284), hebben zij eindelijk een arbeidsovereenkomst gesloten over de vacature in Lifestyle. Deze houdt in dat NandroDavids vanaf nu, naast werkzaamheden in Gangs & Corporations, eveneens werkzaam is in Lifestyle. Hij zal hier Flitskikker bijstaan in zijn strijd tegen het onrecht. Administrator Dutchy3010 reageerde opgelucht. "We zijn erg blij dat we hem hebben kunnen overtuigen om Lifestyle-moderator te worden. Het is natuurlijk best veel werk om dit naast Gangs&Corporations te doen".

Hoeveel NandroDavids gaat verdienen met zijn nieuwe taken, is niet openbaar gemaakt. Naar alle waarschijnlijkheid zal dat twee keer zijn huidige salaris (nihil) zijn. Dit leiden we af uit de gouden regel van de GTAForum crew: "Work hard! We don't pay you nothing, for nothing, you know!".

Foto: Edgar Davids

Het is waar.. Nandrodavids is nog een keer moderator geworden, maar nu niet van de Gangs en de Corporations, maar van lifestyle! Weinig over te vertellen eigenlijk maar ik heb NandroDavids toch echt even om een reactie gevraagd..

"Allereerst even de complimenten aan Dutchy3010 voor het schitterende topic in Mededelingen. De Administrators hebben me al vaak mogen presenteren als Moderator van een subforum, maar dit is toch echt wel de mooiste aankondiging!

Maar uiteraard ben ik blij om Lifestyle erbij te krijgen. Dat zijn toch de drukste fora die we hebben en daar is best wel wat werk aan de winkel. Samen met mijn collega's aldaar, met name met Flitskikker, hoop ik te kunnen zorgen voor wat veranderingen die de subfora ten goede zullen komen. Ik heb er in ieder geval zin in!"


"Komt zo'n gast naar mij, helemaal hyper: ''Ik kan weer lopen!'' Ik zo: ''Huh?'' Hij: ''Mijn fiets is gestolen!''" - Cabyon


GTAGames.nl afbeelding
Horoscoop!

Je hebt een week met veelvuldig een goed gevoel over je en je straalt dat uit op je gehele omgeving. Van de bakker tot en met je vrienden. Deze hele week ben je warm en vriendelijk naar de mensen om je heen en je wilt graag met iedereen op de foto, om het zo maar eens te zeggen.

Je straalt vriendelijkheid en openheid uit, waaraan jouw omgeving zich zal warmen. Een oud gezegde is dat ‘wie goed doet, goed ontmoet’ en dat overkomt je dan ook de hele week en het kan zelfs tot eind december doorgaan.

Je trekt gelijkgestemde, positief denkende mensen aan met wie je een heel plezierige tijd zult hebben en wellicht lange vriendschappen zult krijgen. De eerste indruk, die zij van jou hebben, zal dan ook allesbepalend zijn.


Heb jij nog iets leuks, een tip of gewoon iets anders wat je wilt vermelden? Stuur dan een PM naar

Zamg0d1 en wie weet staat het de volgende keer in Het Prikbord!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...