Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #207 - Up to date


OWN

329 bezichtigingen

gallery_108553_47_578.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

GTAGames.nl afbeelding
Big Boss moderator van MP-fora

Na de opmerkelijke aankondiging van NandroDavids als moderator van Lifestyle, pakte Dutchy3010 een dag later weer uit met een nieuwe moderator: vanaf nu mag Big Boss (foto rechts) de scepter zwaaien over de Multiplayer-fora samen met VWO-er. Gelijk bij de aanstelling van het nieuwe crewlid moesten we afscheid nemen van Sandra en _KoE_Mzungu, die beide stopten als crewlid. Wij willen hun bedanken voor hun inzet en Big Boss veel succes wensen in zijn nieuwe functie!

Deatch Inc. in alle media actief

Na een digitale krant, een blog en een Twitter-account, heeft de clan Death Incorporated haar vleugels ook over de radio uitgeworpen. DJ Bas Oeijen, ook wel bekend als Fiegel5, zorgde voor extra reclame door bij zijn dagelijkse radioshow wat over de clan te vertellen. Voor de leden die niet dagelijks zijn uitzending kunnen beluisteren, is er een opname beschikbaar gesteld van het mooie moment. Deze opname kan je vinden in de blog van Death Inc.

Silverbyte heet weer Silverbyte!

Het zat er al een tijd aan te komen, maar na de OWN van vorige week wist Silverbyte het zeker: hij zou weer Silverbyte gaan heten. De schok was groter, maar waarschijnlijk was de schok voor Velaro nog wel het allerhevigst. Hij kwam namelijk nu pas tot de conclusie dat Empire al die tijd Silverbyte was geweest (of andersom? :?). Hulde aan Silverbyte voor het laten terugveranderen van zijn naam. _O_

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...