Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1580315

Editie 25 - Pietje II's Labiele Entertainment


Dutchy3010

363 bezichtigingen

oc_own_labiel.jpg

Deze rubriek is geschreven door Pietje II.

(...) "Houd op met je fascistische gedachten en geef antwoord op mijn vraag!" antwoordde ik boos, toen we opeens een vreemd geluid hoorden...

Ik en Jowx waren natuurlijk meteen verstijfd van schrik. We hoorden grote, zware voetstappen. Er zou iets groots op ons afkomen, aan het gedreun te horen én te voelen. Het leek wel boven ons, er hangt boven onze hoofden namelijk een trap die leidt naar de deur van het gebouw. Jowx werd nu zó bang dat hij helemaal begon te beven. Het 'ding' bovenop de trap begon steeds harder te stampen... totdat het zó hard op een trede stampte zodat het er doorheen krakte. Het viel met een luid gekrijs naar beneden, en plofte vlak naast ons neer. Het 'ding' was op zijn buik beland, en maakte geen enkel geluid meer. Jowx sloop voorzichtig naar het ding toe, en legde het razendsnel op de rug. Toen werd ons duidelijk wie het was. "Dutchy3010!" riep Jowx verbouwereerd. "We kunnen ons ook nooit eens rustig voortbewegen of jij moet je er weer mee bemoeien. dry.gif" De sterretjes waren duidelijk te zien in Dutchy's ogen. Kennelijk kon Jowx dat geen moer schelen, want hij begon opeens alleen maar te raaskallen over een konijnenmaskertje... Nou ja, opeens hoorden we een belletje. Tingelingeling! We liepen maar met z'n drieën naar de straat toe, om te kijken waar dat getingeling vandaan kwam. Het werd ons algauw duidelijk: SummerBase met zijn palingrookkarretje kwam eraan gereden! Hij bood ons een rit aan terug naar de Oceans Crib, maar omdat in zijn karretje ruimte was voor twee personen moest SummerBase ons steeds om de beurt ophalen. De rit begon om 14:00 uur, en om 19:00 uur waren we allemaal weer terug. Zo, dat was onze dag, leuk hè?

Na al die tijdverspilling ben ik er uiteindelijk achtergekomen dat deze zoveelste editie van de Oceans Weekly News niet zomaar een editie is, maar een jubileumeditie is! Dat is gewoonweg ongelooflijk, dat betekent dus dat de Oceans Weekly News al 25 maal op de planken is gezet, en dat is eh... best lang. Ik weet het nog zo goed, in de zomervakantie kwam krotenkoker Jowx op het idee om een forumkrantje op te starten, en ja zoals je ziet is dat idee nogal ver uitgebreid. Toch best wel lollig eigenlijk hè? Dus namens mij en de fantastische rubriek 'Pietje II's Labiele Entertainment': van harte gefeliciteerd iedereen! Vanwege deze feestelijke editie heb ik een mooi cadeautje voor jullie:

!

Maar dat is nog niet alles. Jullie hebben al een tijdje niets meer van Las Venturas Stories vernomen, als het goed is tenminste. Maak jullie je maar geen zorgen, de opnames zijn in volle gang. Naar aanleiding daarvan wil ik wel een tipje van de sluier oplichten (woei sluipreclame): het onderstaande plaatje is onderdeel van... nou ja, dat zien jullie wel als het eenmaal zover is. Geniet maar eens van dit voorproefje!

blogentry-11829-1182000211.png

Lekker duidelijk hè? ^_^

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...