Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582056

OWN #208 - Interviews


OWN

424 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_6180.pngTwist!

Leden van Gtaforum.nl, zoals jullie weleens eerder hebben ervaren lukt het ondanks alle inspanningen ons niet altijd om iedere week met een gezellig interview te komen. Interviewers en aspirant geïnterviewden hebben volle agenda's, en zodoende is het niet altijd haalbaar, of is een brute onderbreking niet te voorkomen. Om wanneer dit voorkomt toch voor een leuke rubriek te zorgen, gooien we voortaan het roer even helemaal om, en stellen we vragen aan onze lezers! Welkom bij OWN Interviews Twist!

De Twist:

Zit je bij een Gang, Corp of Clan op gtaforum.nl?

Zo ja, waarom?

Zo niet, waarom niet?

We zijn benieuwd naar jullie reacties en motivaties!

Fiegel5, Jacky-2007 & Sprunk

OWN Interviews

7 reacties


Recommended Comments

Nadat ik ongeveer een jaar forumlid was, ben ik lid geworden van Death Inc. Vantevoren leek het mij een gezellige club en het geregeld online gamen sprak mij ook zeer aan. Nu ben ik zo'n half jaar lid en het is nog steeds erg gezellig.

Op een gegeven moment werd mijn interesse in de rest van het forum minder. Toen maakte ik een advertentie voor mijzelf in het gang-recruitment-topic, onder het motto van "benieuwd of dat iets is voor mij". Van de reacties sprak die van (toen nog corp) BeaT DowN mij het meeste aan. Een aantal BD-leden kende ik al en waren zeer positief. Inmiddels ben ik zo'n drie maanden lid en het is een gezellige bende. De activiteiten staan misschien op een wat lager pitje dan vroeger, maar ziedaar: Het beursspel. Dus daar blijf ik zeker hangen.

Link to comment

Zelf heb ik nooit zoveel gehad met G&C. Ik ben wel even lid geweest van The Oceans, maar toen die werd opgeheven heb ik me ook niet weer aangemeld bij een andere gang of corp.

Meer mensen die dat hebben? Dat je, nadat de gang waar je lid van was werd opgeheven, je het niet gepast vond om je aan te melden bij een ander?

Link to comment

Ik ben momenteel lid van The Underground, ik ben destijds lid geworden omdat het me een vrij serieuze, leuke gang leek waar ik mijn tut's kwijt kon. De meeste van die tut's hebben nooit het daglicht gezien, enkele wel. De gang bleek later allesbehalve serieus maar wel heel gezellig! :)

Meer mensen die dat hebben? Dat je, nadat de gang waar je lid van was werd opgeheven, je het niet gepast vond om je aan te melden bij een ander?

Ik denk dat ik hetzelfe gevoel zou hebben, alleen The Oceans zijn al een tijd weg.. Na een verloop van tijd word dat toch minder lijkt me! Hoort OWN btw nog bij The Oceans? Of hoe zit dat eigenlijk? Misschien een idee om daar een artikeltje over te schrijven? :puh:

Link to comment

OWN is een project wat zo succesvol was, dat men het zonde vond om die ook te laten verdwijnen toen The Oceans werd opgeheven. Zodoende dat de OWN blog in stand is gehouden en verder is gegaan als een op zichzelf staand project.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...