Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581057

OWN #209 - Prikbord


OWN

296 bezichtigingen

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij een nieuwe editie van het Prikbord! Deze week kijken we naar het feit dat er wel hele vreemde groepen zijn ontstaan op het forum en nemen we de nieuwe Graphics Contest onder de loep!


Wie nietzoet is krijgt een BANlekkers...



Het kan je niet ontgaan zijn... De vele nieuwe groepen op het forum. Wat ben jij? Behoor jij na al die jaren eens buiten de massa en ben je stout? Of wijs je liever de weg aan iedereen? Neem je toch liever de leiding of pak jij
GTAGames.nl afbeelding
alle pakjes in? Dit weekend kan het! De keuze is niet aan jou of je nou Hoofdpiet of een Stout Kindje wordt. De enige keuze die je zelf kunt maken is om de zak in te kruipen of door je geloof op te zeggen. Sinterklaas word dus al niet serieus meer genomen want er zijn er nu al zeven! Vele hulpsinterklazen dus, maar hoe komen ze nou bij een vrouwelijke Sint!? :cab: Maar uhm.. Waar zit jij nou eigenlijk bij?


Graphics Signature Contest 2010!



Ook dit jaar is er weer een eindejaars contest in het Graphics Forum. De wedstrijd die afgelopen week van start is gegaan er zijn nog een paar onduidelijkheden voor wat leden maar die worden wel opgelost. De vraag is of het een succes gaat worden... Het Graphics forum kan de laatste tijd wel op non-actief gezet worden met die rust. Nu maar hopen dat deze contest weer wat leven in de brouwerij brengt. Ik heb Megapilot een paar vragen gesteld over de contest en dit was wat hij zij:

Wat verwacht jij dit jaar bij het Graphics Signature Contest?



Eerlijk gezegd denk ik niet dat er veel inzendingen zullen komen. Het graphics forum is nou niet echt meer zo populair de laatste tijd, onder meer omdat de -bij mij bekendere- graphicussen zoals Dizzee en Jon-asses behoorlijk inactief zijn op dat vlak(soms zie ik nog wel eens een signature verschijnen bij Graphics Showroom van deze helden, maar -hoe cliché dit ook mag klinken-, vroeger was het actiever bij hun). Maargoed, als mensen als Kai-ShockWave erop af zullen gaan zal het wel een succes worden, iemand als Kai-ShockWave/-Matthijs- kan meteen een hoop mensen aan het photoshoppen krijgen.

Zou jij mee doen aan deze contest?



Neen, helaas heb ik het photoshoppen al een tijd geleden opgegeven. Ik ben er gewoonweg niet goed in en heb jammer genoeg niet de tijd/zin om tutorials te proberen en dergelijke. De meeste tutorials die ik probeerde draaiden uit op fiasco's by the way, een photoshoptalent ben ik niet en ik zal het nooit worden. In het begin vond ik photoshoppen wel tof enzo, maar op den duur stak het echt tegen. Ieder z'n hobby zeker..:)


"een 3d tv....rofl...worst TV's evar xD" - darkbillie


GTAGames.nl afbeelding
Horoscoop!

Jouw interesse in alles en iedereen, dat/die voor je nieuw is, wordt deze week weer eens op de proef gesteld. Het is in ieder geval goed voor een leuke ervaring, die verrassend is.

De week begint rustig, maar dan zul je iemand tegenkomen, die de moeite waard is. Je hebt hem of haar al een tijd niet gezien en je ervaart diens aanwezigheid als nieuw en daardoor als spannend.

Ga van de week eens joggen of wandelen om het hoofd helder te houden.


Heb jij nog iets leuks, een tip of gewoon iets anders wat je wilt vermelden? Stuur dan een PM naar

Zamg0d1 en wie weet staat het de volgende keer in Het Prikbord!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...