Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #210 - Prikbord


OWN

385 bezichtigingen

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door !

Welkom bij een nieuwe editie van het Prikbord! Sint heeft het land verlaten en plaats gemaakt voor de Kerstman. Alleen wel een probleem.. Hij heeft het sneeuw meegenomen!! Wat moeten we nou doen?! Kerst komt er weer aan alleen gaat deze rubriek niet verder over kerst, we hebben een paar andere leuke nieuwtjes! :)


Waar is dat 5-euro briefje eigenlijk heen?



Heb je het je altijd al eens afgevraagd wat er nou zou kunnen gebeuren met geld nadat je het hebt uitgegeven? Nou dat zijn er nog meer! Zo veel zelfs dat Jarno91 er een topic over gemaakt heeft. Het gaat om de Eurobilltracker. Op deze website kun je kijken waar je geld op dit moment is. Alleen moet het biljet wel gergistreerd zijn, als je dit hebt gedaan kun je zien waar het biljet is gedrukt en waar het is geweest. Ook kun je het jaartal vinden! Op het forum is er wel oog naar, we vinden het allemaal leuk maar zien er het nut niet echt van in. Maarja, nutteloos maar grappig waar je geld wel niet allemaal heen kan gaan!


Hoe was jouw jaar?



Jaarlijks word er een topic geopend over hoe je jaar was. Hoe jij het vond, dat is waar dit topic om draait. Nog iets leuks mee gemaakt? Het valt op dat de meeste wel een 8 geven aan het jaar, maar daar tegenover op de 2e plek staat Onvoldoende. Kortom, iedereen heeft een ander jaar gehad, heel goed of gewoon bagger. Hoe vond jij je jaar gaan? In None of the Above staat het topic. Reageer snel!


"Ugly people are everywhere. Look! There is one." - Bierbuikje


GTAGames.nl afbeelding
Horoscoop!

Je zou nieuwe mensen kunnen leren kennen in deze week en ook nieuwe vriendschappen kunnen starten, zelfs verbintenissen kunnen aangaan met mensen, die je nu nog niet kent, maar bij wie je meer dan bij andere, oude vrienden jezelf kunt zijn. Jij, Maagd-mens, staat daardoor open voor alle soorten van veranderingen en je zult deze week daarvoor de basis leggen. Laat deze week dan ook niet als andere voorbij gaan, want over enige weken is de sterrenconstellatie niet zo positief hiervoor als in deze week.

Je bent deze en komende weken geestelijk creatiever dan normaal en je zult daar plezier van hebben als die creativiteit de vrije loop laat en de ideeën onthoudt of noteert. Vroeg of laat zul je er plezier van hebben en in het meest gunstige geval daar de financiële vruchten van plukken. Jouw gemoedsgesteldheid kan echter roet in het eten gooien en je moet dan ook kiezen tussen jouw emoties laten gaan of de creativiteit in je de vrijheid geven.


Heb jij nog iets leuks, een tip of gewoon iets anders wat je wilt vermelden? Stuur dan een PM naar

Zamg0d1 en wie weet staat het de volgende keer in Het Prikbord!

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...