Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #210 - Up to date


OWN

327 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_578.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Nominatieronde begonnen!

De categorieën voor de forumawards zijn bekend en daarmee is tevens de nominatieronde begonnen. Ten opzichte van vorig jaar zijn er een aantal nieuwe categorieën bij gekomen, zoals Beste Administrator, Leukste profielpagina en Leukste avatar. Eerstgenoemde is echter niet beschikbaar in de nominatieronde, omdat alle leden met die rang in de poll komen. Hetzelfde geldt voor de award voor Beste Moderator. Na ruim 20 nominaties lijken bij een aantal categorieën de favorieten al aardig naar boven te komen, maar 20 lijstjes is nog lang niet genoeg. Vul ook zelf een lijstje in, zodat jij kan meebepalen wie er rond de jaarwisseling met de awards vandoor gaan. Klik hier om leden de nomineren. Denk eraan: nomineren kan tot 13 december.

GTAGames.nl afbeelding
Deatch Inc. start een Leaderboard

De clan Death Incorporated heeft sinds deze week de beschikking over een heus Leaderboard. Hierin worden scores van leden bijgehouden in de spellen GTA:IV en Red Dead Redemption. Om een extra motivatie toe te voegen, zijn er scores to beat gelanceerd. Als een lid deze score verbetert, krijgt hij/zij een zogenoemde Death Inc. credit. Vijf van zulke credits kunnen vervolgens ingewisseld worden voor een Death Inc. Achievement. Reden genoeg om de Xbox 360 aan te zetten en aan de slag te gaan met je singeplayer statistieken.

Graphics Blog: December

De redactie van de Graphics Blog heeft deze week de editie van december online gezet. Zoals eerder bekend werd, wordt er nu elke maand een editie uitgebracht met tutorials, resources, tips en interviews. Het is dus the place to be voor de echte graphics liefhebber, maar zeker ook voor de beginnende graphicus. Als slagroom op de taart organiseert de Graphics Blog elke maand een contest, waarmee je een punt voor de graphics ranking kan winnen. Reden genoeg om de blog eens te bekijken en wel hier.

1291649927-050.png

Online Soccer Manager toernooi

De corporation Universal Inc. heeft een Online Soccer Manager toernooi gelanceerd. Dit lieten ze via hun nieuwe blog weten. Via het onlinespel Online Soccer Manager kan je coach worden van een team uit de Premier League, waarmee je mag proberen om het toernooi te winnen door de juiste beslissingen te nemen. Aangezien er twintig teams in de Premier League voetballen, zijn er ook slechts twintig plaatsen. Gelukkig heb je besloten om OWN op tijd te lezen en is er nog wel een plekje voor je vrij. Neem dus snel hier een kijkje en meld je aan!

Raad het muziekje!

Ook BeaT DowN heeft weer een nieuwe contest gelanceerd: Raad het muziekje! De contest is helemaal niet moeilijk te begrijpen, want de titel zegt alles: je moet het muziekje raden dat in het YouTube-filmpje wordt afgespeeld. Het eerste liedje lijkt al geraden, dus is het zaak dat Bierbuikje zijn gitaar weer gaat oppakken en een nieuw liedje gaat spelen. Of was het iemand anders die het op het trage tempo gespeelde liedje uploadde?

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...