Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN Xmas - Up to date


OWN

328 bezichtigingen

gallery_13783_45_12111.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover.

Waarschuwing: In al het nieuws in deze rubriek speelt Puma een rol. Ben je allergisch voor Puma's, scroll dan verder naar beneden richting Interviews. Ben je anti-Puma en/of een fanboy van Nike of Adidas, dien dan een schadeformulier in bij de directie. Bedankt voor uw medewerking.

GTAGames.nl afbeelding
Thundercover lost 't op!

Vorige week werd er een nieuw evenement op het forum gestart. Het verhaal ging dat de smurfen het briefje met het wachtwoord van de kleding van de kerstman hadden gestolen. Het briefje hadden deze blauwe aapjes in een kluisje onder het bed verstopt, en de leden van GTAforum moesten het wachtwoord met behulp van hints kraken.

Bedenker Puma postte zo nu en dan namens de smurfen een hint over het wachtwoord, waarna er de wildste theoriën bedacht werden. Van een toekomstige datum van de TT van Assen tot aan Sieneken, leden konden het zo gek niet bedenken. Uiteindelijk waren zes hints genoeg voor Thundercover om het wachtwoord te raden en te ontdekken dat alle kleren naar ontwikkelingslanden zijn opgestuurd. Als beloning kreeg hij wel een heuse Einstein-badge en goodies. De complimenten van de gehele OWN Redactie aan Puma voor het bedenken van dit enerverende evenement! :tu:

GTAGames.nl afbeelding
Puma troeft Adidas en Nike af

Eerder deze week postte Jowx schokkend nieuws op het forum: Puma zou gaan modereren in de modding fora. Daarmee ketst waarschijnlijk een mogelijke deal met Nike of Adidas af, waar Jowx het volgende over te zeggen had: "Nike en Adidas niet bereikbaar voor commentaar.." Puma liet duidelijk blijken dat hij zin heeft in modderen en wij van OWN wensen hem natuurlijk veel succes! :)

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...