Jump to content
 • Sign Up

CrewLife

 • entries
  36
 • comments
  244
 • views
  52,432

Contributors to this blog

 • Thundercover 11
 • Dutchy3010 10
 • Jowx 5
 • PrioX 3
 • Puma 2
 • NandroDavids 2
 • .Levi. 1
 • .Timothy 1
 • Guardian1980 1

goed abn

Sign in to follow this  
Dutchy3010

831 views

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 members have voted

This poll is closed to new votes
 1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

  • 10%
   6
  • 20%
   5
  • 30%
   6
  • 40%
   1
  • 50%
   2
  • 60%
   11
  • 70%
   6
  • 80%
   4
  • 90%
   7
  • 100%
   40

turbojet.png

beste leden,

leuk idee dit crewlife zeker weten, maar weten jullie wat echt heel erg is. wij kregen van jowx nog instructies ook! altijd abn typen enzo, dat soort stomme opmerkingen, alsof ik niet weet hoe je abn moet typen, dat doe ik immers altijd, ook al hoeft het niet altijd, ik doe het nog. Dat hoeft hij echt niet aan mij te verteleln, en ik denk dat andere crewlede daar ook zo over denken, want zeg nou zelf, dat is toch niet meer dan logies? hoe vaak kunnen jullie mij nou op een spelfout betrappen? ik maakt eigenlijk nooit spelfouten, want dat zit niet in mijn aard, want ik lees altijd mijn posts nog een keer door, want dan weet ik dat ik geen fout heb, want het zou heel erg slegt staan als een admin geen abn kan, want die hebben toch een represantative (ofzoiets) funtie. Ik wil via deze weg wel iedereen vragen om voortaan met hoofdletters een zin te beginnen en komma's te gebruiken in veels te lange zinnen die eigenlijk wel in drie stukken kunnen worden geknipt maar waar lijkt dat de maker van de posts de kommas of punten niet kan vinden op zijn of haar toetsenbord. dat zou namelijk een stuk fijner lezen en daarmee zal mijn 2011 weer helemaal goed zijn, ja echt waar!

met vriendelijke groeten,

Turbojet

Sign in to follow this  


17 Comments


Recommended Comments

ik vondt het een leuk stukje en heb het met plesier gelezen en ik hoop voor jouw dat koment jaar iedereen voutlooz hollands zal schrijven en dat het een topjaar voor jouw word net als voor onz alemaal punt

Share this comment


Link to comment

Nu ik een item heb gezien vraag ik me toch af waarom deze blog wel bij 'belangrijke blogs' hoort en een andere blog niet. Als het allemaal van dit soort artikelen worden ga ik die link niet leggen.

On-item: Duidelijk, ik hoop dat mensen nu gaan realiseren dat normaal praten smakelijker is.

Share this comment


Link to comment

Nu ik een item heb gezien vraag ik me toch af waarom deze blog wel bij 'belangrijke blogs' hoort en een andere blog niet. Als het allemaal van dit soort artikelen worden ga ik die link niet leggen.

On-item: Duidelijk, ik hoop dat mensen nu gaan realiseren dat normaal praten smakelijker is.

Heb je nooit geleerd dat kleine kindertjes normen & waarden (moraal) via een verhaaltje te horen krijgen? :*D

Share this comment


Link to comment

Nu ik een item heb gezien vraag ik me toch af waarom deze blog wel bij 'belangrijke blogs' hoort en een andere blog niet. Als het allemaal van dit soort artikelen worden ga ik die link niet leggen.

On-item: Duidelijk, ik hoop dat mensen nu gaan realiseren dat normaal praten smakelijker is.

Heb je nooit geleerd dat kleine kindertjes normen & waarden (moraal) via een verhaaltje te horen krijgen? :*D

Is 't je ooit opgevallen dat heel veel kindersprookjes gebaseerd zijn op pedofilie? I mean, de boze wolf eet roodkapje op, de heks wil hans en grietje eten etcetera.

Share this comment


Link to comment

Nu ik een item heb gezien vraag ik me toch af waarom deze blog wel bij 'belangrijke blogs' hoort en een andere blog niet. Als het allemaal van dit soort artikelen worden ga ik die link niet leggen.

+1

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...