Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1585680

Editie 25 - Forum


Dutchy3010

587 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

blog-5021-1169918229.jpg

Deze rubriek is geschreven door 'SummerBase'.

En dan is het weer Zaterdag. De dag dat het Oceans Weekly News weer in de forum supermarkt ligt. Iedereen neemt hem gratis mee en komt op het moment van lezen en dan is het weer tijd voor de Forum- Rubriek. Er is deze week niet zo heel veel gebeurt, echter zijn er wel twee promoties geweest. Twee heren in nieuwe jassen dus en zoals gewoonlijks zijn er weer wat dingen aan de orde. Ik zou zeggen: 'Veel plezier en lees ze'.

Geluids Quiz afgelopen, Quiz 2 gestart!

Als je een beetje actief bent op het forum zal je het waarschijnlijk wel gezien hebben, maar de Geluids Quiz is al weer afgelopen. Het werd gestart door PizzaTonno waarin hij allemaal geluiden van programma's, films en series poste, deze moesten geraden worden door de leden. Diverse mensen hebben hun lijstje ingevuld, de éen meer als de ander, maar er kan maar één de beste zijn en dat was in deze contest: 'Bassiej™'. Tevens is HerrieM direct begonnen met deel twee, maar nu van films. Succes deelnemers, jullie zullen het nodig hebben.

M4X > Superlid.

M4X is al een selecte tijd goed bezig op het forum en ik, SummerBase zie hem vooral vaak helpen in de Stories gedeelte en over het algemeen helpt hij bondig en krachtig en daarmee kan hij zich tot de betere leden van dit forum rekenen. Met alleen maar voorstemmen kwam M4X er door heen. Ik vroeg hem wat hij er van vond en dit was zijn antwoord: 'Ik wist dat die vraag er aan zat te komen: Ik wist dat ik kans had op promotie, maar dit was veel sneller dan ik had verwacht. Ik was niet helemaal verbaasd, maar het was een leuke verrassing.' Aldus M4X. Wij van het Oceans Weekly News wensen M4X heel veel plezier!

Nicsan is een superlid!

Nicsan, een jongen die al een lange tijd aanwezig is. Sinds kort heeft hij GTA Vice City Stories en hij heeft er voor gezorgd dat er weer wat leven in het VCS- Fora is gekomen. Met zijn handige trucjes topic heeft hij een overzicht van trucjes die in zijn topic gepost worden. Het is netjes en overzichtelijk en waar mensen om hulp schreeuwen is hij aanwezig. Persoonlijk heb ik redelijk veel respect voor deze jongen, omdat hij altijd vriendelijk en aardig. Ik vroeg hem ook wat hij er van vond, helaas was hij door computer problemen niet in staat om een antwoordt op te sturen, alleen dit: 'Met het beantwoorden van je vraag heb ik enkel probleem' Verder wens ik hem namens het Oceans Weekly News veel plezier bij zijn nieuwe kleur. ;)

25ste Editie OWN?

Het is bijna niet voor te stellen, maar het Oceans Weekly News is al weer 25 weken en dat betekent dat we over 1 week al meer dan een half jaar oud zijn en dat zegt wel wat in de uren die we er in besteden. Sommige redacteuren zitten al vanaf het begin bij de club en anderen doen wat korter mee, maar samen maken we de krant tot een succes en het is een succes. Nogmaals : Bedankt Lezers en wie een lollie wil kan op dit bericht reageren (met een compliment natuurlijk).

Jaarboek 2006

Ik heb het beloofd, echter is het iets later dan gehoopt, maar hier is het. Het verslag van het Jaarboek 2006. Het begon allemaal in de weken dat "Het Komt" in de weer was, en om extra verwarring te maken begonnen Dutchy3010 en NandroDavids, de oprichter nog meer warring te creëren. Na een paar weken werd duidelijk dat het niet om een actie van de crew ging, maar om een eigen project. NandroDavids en Dutchy3010 hielden in hun signature bij hoever ze waren, en niemand kwam er tot dusver achter wat er zich afspeelde in de kamers van het meesterbrein; het boek. Het zou ongeveer 100 dagen duren en het ging vrij langzaam, maar in de kerstvakantie begon de tijd te dringen en het was immers vakantie immers. GTA-Sheep en Levi waren er ook al bijgehaald om versterking te bieden, want Dutchy3010 en NandroDavids wisten dat ze dit nooit alleen konden doen, Levi maakte de prachtige graphics en GTA-Sheep deed de Forum Awards, omdat hij dat gevolgd heeft vanaf het begin.

Een paar dagen na het nieuw jaar begon het duidelijk te worden dat het toch echt bijna af was, mensen op msn signaleerden het al en in de avond kwam er al een reactie topic. De mensen wisten toen al wat het was en nadat alles gepost was werd het topic van onzichtbaar naar zichtbaar geplaatst en toen gebeurde het. Het topic bereikte bijna een record aan mensen die het bekenen, hoeveel weet ik niet meer precies, maar na een aantal weken heeft het boek toch een ruim aantal van 1500+ bezoekers gehad. Kortom; we kunnen spreken van een succesvol project en uiteraard voor herhaling vatbaar. Alleen al omdat het er prachtig uit ziet en de reacties die zo uitbundig waren. NandroDavids, Dutchy3010, GTA-Sheep en .Levi. enorm bedankt voor dit prachtige geschenk aan GTAForum, namens het Oceans Weekly News. ;)

7 reacties


Recommended Comments

Bedankt iedereen en Dizzee die lolly komt er aan, want ik had al meer klachten gehad over postbodes die de lolly zelf snel op aten. Dus ik heb nieuwe verzonden je krijgt zo snel mogelijk je lolly dus. :)

Link to comment

Bedankt voor jullie felicitaties en ook SummerBase bedankt voor het vermelden van mijn naam in de toch wel populaire OWN - Blog.

Verder wil ik jullie ook feliciteren met het feit dat dit de 25e editie was :bier:!

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...