Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #212 - Up to date


OWN

427 bezichtigingen

gallery_108553_47_578.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover.

GTAGames.nl afbeelding
2010 telt 218 pagina's

De traditie is ook dit jaar weer voortgezet: er is voor de vijfde maal aan een jaarboek gewerkt en vandaag kwam het 218 pagina's tellende boek online. Onder leiding van @Visser23 werd het project van @NandroDavids en @Dutchy3010 dit jaar tot stand gebracht met de volgende redacteuren: @Beagle, @Bierbuikje, @Big Boss, @Dutchy3010, @Jacky-2007, @Kai-ShockWave, @Kloep, @PatrickW, @Silverbyte, @Thundercover, en @Visser23 zelf natuurlijk. In tien categorieën hebben ze heel 2010 beschreven, zodat er een prachtig overzicht van afgelopen jaar is ontstaan. Het ziet er schitterend uit en het is ook zeker de moeite waard om, in z'n geheel, te lezen.

Promotieregen!

Dit keer kwam de uitslag van de Forum Awards verrassend snel. Al op 28 december kregen we van @Dutchy3010 de uitslag te horen en sinds dat moment zien we veel leden rondlopen met een of meer badges die door @Kai-ShockWave gemaakt zijn. @Kai-ShockWave was tevens de grote winnaar van de awards met vier badges. Het is zeker niet het record, maar je mag dan toch met trots zeggen dat je een meer dan uitstekend jaar achter de rug hebt.

Na de awards was meteen het hek van de dam bij de crew. Eerst kregen @Guardian1980, @Bierbuikje en @Silverbyte een promotie naar respectievelijk Superlid, Megalid en Graphics Moderator als extra prijs bij hun award. Nog geen 24 uur later werden in supersnelle stemmingen de volgende leden naar Superlid gepromoveerd: @Jesperkaj, @Megadreams, en @Cabyon. Alsof het nog niet genoeg was, kwam ook @Hanneswasco weer terug bij de crew om @Jacky-2007 en @Dutchy3010 te helpen in de GTA:IV fora. Mocht je het destijds niet hebben kunnen bijhouden en nu weer verbrouwereerd naar de namen kijkt, geen paniek! Bedenk dat je een unieke 24 uur hebt meegemaakt die je niet snel zult vergeten.

Dutchy haalt bezem uit de kast

Wie er een maand onder een steen heeft gelegen, zal opschrikken van de aanblik van het forum. Nee, er staat geen groot awesome-emoticon op de voorpagina. Het is voor enkele leden zelfs veel erger: eerst werden de Stories samen in één categorie op de index gezet, en meteen werden ook de drie grote games uit de Trilogy bij elkaar ondergebracht. Vooral dat laatste schoot bij een enkeling in het verkeerde keelgat, al zullen ook deze zich snel genoeg hun weg kunnen vinden.

Om de gemoederen bezig te houden werd gisteren zelfs een algemeen GTA forum gelanceerd, waarin alles wat niet over een specifieke GTA (maar wel over GTA) geplaatst kan worden. Van storylines tot geruchten, van polls tot verhitte discussies. Zo'n forum was al jarenlang de wens van veel leden en nu is de crew ook overstag gegaan.

Battles & Challenges

Naast de opruimbeurt in de GTA fora is ook G&C onder handen genomen. Er is namelijk een nieuw subforum gelanceerd met de naam Battles & Challenges. In dit nieuwe project, onder leiding van G&C-moderator @NandroDavids en @Dutchy3010, kunnen de teams elkaar virtueel te lijf gaan. Door het winnen en verliezen van punten ontstaat er een ranglijst, waarbij de leider in de competitie een extra wapen voor reclame van het team heeft. Een team met 0 punten kan juist weer niet meedoen aan de Corporation Verkiezingen. Kortom, het is een plek waarin de teams continu elkaar te lijf kunnen gaan, en het is al begonnen met een GFX Challenge.

post-80436-1290259156,19.png

CrewLife ziet levenslicht

Er is een nieuwe blog bijgekomen in de blogsectie, en dan wordt natuurlijk CrewLife bedoeld. In deze blog, die in z'n geheel door de crew onderhouden wordt, komen regelmatig blogitems van de crew. Deze kunnen overal over gaan: van columns over gebeurtenissen op het forum tot totaal iets anders buiten het forum dat het waard is om te plaatsen. Tot nu toe waren er vooral positieve reacties op de artikelen van @Jowx, @Dutchy3010, @Puma en @NandroDavids, die de aftrap hebben gedaan. Je wilt zeker niets missen, dus markeer hem snel bij je favorieten.

2 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...