Jump to content

Joriz Blog

  • artikelen
    22
  • reacties
    115
  • bezichtigingen
    24157

Raad de foto!


Joriz

1123 bezichtigingen

Patatje met en win ...



Heerlijk zo'n patatje met gemaakt met het oudste frituurvet ooit waarbij alle aroma's van eerdere producten zijn terug te proeven. Behalve dat nemen je patatjes met oud frituurvet extra veel koolstof op, waardoor je ook nog is gegarandeerd eerder het loodje legt. Zo hoef je minder lang te lijden in dit zware bestaan waarin je hard moet werken om je patatje met te kunnen bekostigen.

Nu komt het. De beste prijsvraag ooit sinds het bestaan van deze blog! Nu ook nog is met allemaal fantastische dingen zoals een foto. Bij sommige prijsvragen kan je namelijk hele mooie dure prijzen winnen!

blog-1-1169862213.jpg

Klik om te vergroten

De vraag is als volgt: Wat zit er precies in de mayonaise pot en hoe ziet het er uit?

Foto van buitenkant en binnenkant zijn beide op zelfde dag ergens in 2004 gemaakt.

Het antwoord kan je geven door te reageren op dit blog bericht!

Je kan onder andere het volgende niet winnen: Twee bioscoop bonnen, een XBox360 en een originele Grand Theft Auto 5 BMX fiets!

18 reacties


Recommended Comments

Meneer, ik weet het! Is het toevallig geen mayonaise van het overbekende merk 'Ranzig' die met scharreleieren bereid is, en een lepeltje? De mayonaise is te omschrijven als een ranzige witte drap, en het lepeltje als een van roestvrij-staal ding wat tot de categorie 'keukengerei' behoort uit de derde la van onderen?

Link to comment

Smeerkaas :eten: , die zich om de een of andere reden wil voordoen als Mayonaise. Overigens wil ik me bij Pietje aansluiten wat betreft het lepeltje. Alleen denk ik wel dat hij in de 2e la van onderen afkomt :$ .

Link to comment

Wat zit er in dit potje? Nou sowieso mayonaise, oftewel: olie en eierdooiers en scharreleieren, dat staat immers op het potje. En wellicht ook wel azijn, citroensap en mosterd :D. Natuurlijk is het algemeen bekend dat het met gefrituurde producten wordt gegeten (PATAT!). Mijn gok is daarom dat er PATAT! in het potje zit. Nou ja dit zou natuurlijk heel makkelijk zijn

Link to comment

Het ziet eruit als de vanillevla die mijn grootouders altijd hebben, maar ik

denk persoonlijk niet dat het dat is (Dit is nog smeriger).

Ik gok op een combinatie van mayonaise, yoghurt, geraspte kaas en ansjovis, is het niet?

Link to comment

Oeh, dat zal dan wel van Typhoon zijn geweest....

Zijn smurrie is inderdaad 'Always Into Something' 8) .

Ik zeg niks :D

Volgens mij is het een mix van mayo en vogelpoep, natuurlijk met een vleugje witte wijn :clown:

Link to comment

Nee joh! Deze MaYAK!naise is zowel geschikt om Xbox360's mee vast te lijmen aan dingen van karton maar hij kan ook dienst doen als hoofdgerecht in restaurant 'De gouden smaak', als aardbei op een Aardbeiloze Aardbeien taart van het merk 'Bizzar', of je kan hem voeden met MaYUK!naise (geen MaYAK!naise maar MaYUK!naise) zodat hij een grote pot vol met MaYAK!naise word die je dan weer kan voeden met MaYUK!naise zodat die ook dan weer een pot vol met MaYAK!naise etc. MaYUK!naise is te koop voor 55464514534546345,56, maar alleen bij Dagobert Ducks winkels en je kan alleen maar betalen met Finse markka's (die overigens niet meer bestaan). MaYAK!naise is ook alleen maar te koop bij Dagobert Ducks winkels, maar nu voor een meer acceptabelere prijs, 55464514534546345,55. Ja ja, het is maar liefst 1 cent goedkoper! En weet je wat het mooiste is? Als je er 1 komt krijg je er een 2de gratis bij, tegen een kleine vergoeding van 55464514534546345,57 (ja, dat is dan weer 1 cent duurder dan de normale). Nou ja, je moet wel betalen met zout zee water waarvan 11% zout, en 99% zoet, waar 4 en een derde haai in heeft geleeft en 3 goudvissen waarvan 2 en driekwart niet is opgegeten door Taaise Goud Happers die nooit bestaan hebben. Ook moet er minimaal 1 UFO in dat water zijn geland. Dus, een geweldig product!

Link to comment

Wat doen jullie allemaal moeilijk met verzinnen van dingen, ik weet tenminste wat het echt is ^_^:

Het is lekkere 'kwak' van Joriz. Eerst vreet ie die hele pot leeg wanneer zijn ouders een weekendje weg zijn en toen ze ouders weer thuis kwamen had ie maar snel het potje vol gekwakt om te zorgen dat ze er niet achter zouden komen!

Damn, ik weet. Schokkende waarheid.

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...