Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

OWN #214 - Prikbord


OWN

294 bezichtigingen

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door @Kloep!

Welkom bij Prikbord. Een nieuwe redacteur, en daardoor ook een nieuw jasje. Een aantal oude dingen van deze rubriek zullen verdwijnen, maar daar komen nieuwe dingen voor in de plaats. Heerlijk, zo praten over 'dingen', lekker onduidelijk. :D Lees maar snel verder!

Forumpoker!

Forumpoker, een project wat al een behoorlijke tijd op GTAForum aanwezig is, is voor de echte pokerfanaten onder ons. Verschillende leden van GTAForum heb ik om een mening gevraagd over dit project:





Thundercover

"Leuk project, dat via de huidige regels ook op een prima tempo en netjes geordend verloopt. Het zou wel mooier zijn als er meer mensen meededen, want elke keer een toernooi tussen twee personen is wel een beetje weinig. Meer reclame voor het project (en andere projecten van UI) zou zeker geen overbodige luxe zijn. Dat mis ik nog wel."









untitled2mb0.png







Horoscoop!

GTAGames.nl afbeelding
De watermannen zijn deze maand aan de beurt. Deze week is het belangrijk dat je aan andere mensen denkt. Jullie watermannen denken altijd maar aan jezelf, stop daar eens mee. Wie goed doet, goed ontmoet. ^_^

Op het forum wordt het tijd dat je ook wat vriendelijker bent naar anderen. Altijd maar dat gezeur, mensen worden gek van je. Dus Rullez, jij weet waar je aan toe bent en wat je deze week moet gaan doen als je een leuke week wilt gaan krijgen. :D



Visser23


"Het project is mooi georganiseerd, er doen redelijk wat mensen mee. De regels zijn duidelijk en het wordt goed toegepast op het spel, waardoor het leuk blijft om te spelen. De activiteit is daarnaast ook redelijk. Een mooi project dus."
BoerTijger


"Forumpoker is gewoon leuk, vaak heb je goede tegenstanders en je doet ook iets op het forum. Kloep organiseert het ook geweldig moet ik zeggen. Het is ook goed in mekaar gezet. Het is een zeer mooi werk van Kloep. Ga zo door kloep!"
Silverbyte doet een moeilijke!


Deze week was het een leuke tijd voor de deelnemers van de GTAForum Personage quiz. Op 19 januari raadde Silverbyte het juiste antwoord, en begon met de volgende tip: "Houdt van voetbal". Dat begon dus al erg vaag. Vele leden begonnen met raden. Na 10 pogingen kwam er op 20 januari nog een tip: "Dit lid is niet meer actief op GTAForum, maar heeft wel een behoorlijk aantal berichten op zijn postcount staan".

Wederom gingen mensen raden. Negen pogingen later kwam de derde tip op 21 januari: "Dit lid heeft zich geregistreerd in 2005, en was voornamelijk actief in de Graphics Showroom". Tien pogingen daarna kwam de vierde tip: "Er zitten geen cijfers of speciale tekens in de naam, da's de enige tip die ik je nu kan geven. Als ik letters ga noemen is het binnen no-time te vinden". Nu kwamen er 13 pogingen voordat de inmiddels vijfde tip: "Dit lid was in 2007 voor het laatst online". Toen kwamen er nog drie pogingen. De derde was goed van Thundercover. Het was @Synchro! In totaal waren er dus 45 pogingen nodig voordat het juiste antwoord geraden was. Nu is het de beurt aan Thundercover om z'n ding te doen! :D

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...