Jump to content

Club Duck

  • artikelen
    27
  • reacties
    27
  • bezichtigingen
    1820

Machtswisseling bij Universal Incorporated


Bierbuikje

242 bezichtigingen

UniversalIncorporated-1.png

De geruchten gingen al door het forum heen: "Stopt Universal Inc. ermee?" nadat er in het gesloten forum van de corporatie een topic werd geopend met de titel 'Universal Inc. stopt!'. Waar zij zich niet van bewust waren is dat voor buitenstaanders de topictitel gewoon te lezen was op de hoofdpagina van het forum. Gister werd het gerucht uit de wereld geholpen. In hun eigen blog publiceerde @Kloep een artikel waarin hij uitlegde dat hij was gestopt met het leaderschap en Universal Inc. niet zou stoppen. De eerdere verhouding waarbij @Kloep leader was en @Fiegel5 en @Sprunk co-leader is nu vervangen door twee leaders genaamd @Sprunk en @Fiegel5. Inmiddels ex-lid @Kloep heeft de corporatie verlaten en wij vroegen hem naar zijn mening over het vertrek.


Wat is de reden van je vertrek?

GTAGames.nl afbeelding

Een tijd terug is de crew gewisseld, en ongeveer vanaf dat moment vond ik het hele Gangs & Corporations gebeuren minder leuk worden. Ik ben toen nog even aangebleven, omdat ik hoopte dat mijn interesse terug zou komen. Die was namelijk zo goed als weg, en ik (ook toen als leader van Universal Inc.) besteedde bijna geen tijd eraan. Nu werd dit wel steeds meer, maar de interesse bleef helaas weg.

Heeft de crew-wisseling er voor gezorgd dat de interesse afnam?

Nee, dit was ervoor ook al. Wel heeft het er denk ik deels voor gezorgd dat de interesse niet terug is gekomen. Overigens niks ten nadele van de huidige crew hoor, die doen het prima. Maar de wisselingen in de crew zijn niet voor niets gebeurd, en dat maakte de sfeer er niet beter op.

Oke, wat zorgde er destijds voor dat de crew werd veranderd?

Haha, ik had die vraag al een klein beetje verwacht. Ik wil er verder niet te veel over vertellen, maar er was een conflict tussen wat leden van de corporation en wat leden van de leiding daarvan.

Ben je er blij mee wat Universal Inc. tot nu toe heeft bereikt?



GTAGames.nl afbeelding
Jazeker. Mijn grootste doelstelling met de gang was het organiseren van evenementen. Het leek mij leuk om dat in een grote groep te doen, dus deed ik mee aan de gang. We hebben redelijk wat georganiseerd, dus ik ben wel tevreden ja.

Wat vind je tot nu toe het mooiste project van Universal Inc.?

Forumpoker. Dat is denk ik het grootste. Het is ook door mij verzonnen, uitgewerkt en onderhouden. Het is ook een project wat ik heb meegenomen vanuit Universal Inc.

Op dit moment ben je hier nog steeds mee bezig, ondanks dat je uit Universal Inc. weg bent. Ben je van plan dit langer door te zetten of rond je deze twee toernooien af?

Het blijft niet bij deze toernooien, dit ga ik nog langer doorzetten. Hoe lang weet je natuurlijk nooit, maar het blijft voorlopig nog wel aanwezig. Het behoort alleen niet meer tot Universal Inc., maar het is nu gewoon een project van mij als individu.

Oke, hoop je nog dingen te zien van Universal Inc. in de toekomst? Bijvoorbeeld projecten of succesvolle verkiezingen. Of maak je je daar niet meer druk over?#



In principe is het natuurlijk niet mijn zaak meer. Maar tuurlijk hoop ik dat Universal Inc. nog veel dingen gaat bereiken. Het is toch nog een heel klein beetje mijn corporation, en dan hoop je wel dat het een succes wordt/blijft.


De nieuwe leader @Fiegel5 vroegen wij ook om zijn reactie op deze onverwachtse machtswisseling.

Wat vind je van je nieuwe positie?



Eigenlijk heb ik geen nieuwe functie, ik ben al een flinke tijd co-leader bij Uni inc.
GTAGames.nl afbeelding
Maar het is inderdaad zo dat onze 3de man (@Kloep) niet zo lang geleden is vertrokken en dat ik en @Sprunk over zijn gebleven. Dat bevalt natuurlijk prima, samen zijn we een prima team en moet het ons lukken om de touwtjes in de handen te houden. De leden van Uni inc. zijn best lief namelijk, je zou eens moeten joinen joh!

GTAGames.nl afbeelding

Hebben jij en @Sprunk plannen met Universal Inc. voor de toekomst?



Ja zeker, vele dingen zijn achter gebleven afgelopen maanden. Ten eerste willen we onze naam zuiveren, op de een of andere manier staat Uni inc. niet bij iedereen even positief. Dat is natuurlijk erg jammer, want het is gewoon een oergezellige club! Dus wij gaan gewoon de komende tijd snoeihard knallen en alles er tegenaan tjappen om te zorgen dat het nog gezelliger wordt op het forum. Want dat is natuurlijk ook ons doel als corp. :)


Wat we de komdende tijd kunnen verwachten van Universal Inc. blijft nog even onzeker, maar met deze nieuwe leiding zullen er vast en zeker nieuwe dingen voorbij komen. Wij zijn benieuwd!

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...