Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1581894

OWN #216 - Up to date


OWN

498 bezichtigingen

gallery_108553_47_578.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover.

Raad de Artiest 2.0

Vorige week is de start van de contest geheel gemist door OWN, maar als goedmakertje staat het nu helemaal bovenaan in OWN (op de inleiding na natuurlijk :puh:). Deze keer leidt @TomHagen de contest waarin regelmatig kleine fragmenten uit liedjes worden gepost. Aan de deelnemers is het de taak om de artiest en titel van het liedje te raden. Er zullen in totaal 25 fragmenten gepost en we zijn al bij de derde aanbeland. Hoog tijd om dit fragment eens aandachtig te beluisteren en het goede antwoord in te sturen!

BannerRaadDeArtiest.png

Veranderingen in B&C in beraad genomen

Deze week werden er veranderingen in Battles & Challenges doorgevoerd. Zoals wel vaker was niet iedereen er blij mee, maar deze keer was dat toch een grote groep met duidelijke argumenten. Door een aantal beargumenteerde posts zijn de veranderingen opnieuw in beraad genomen en worden ze ze nog niet ten uitvoer gebracht. Bij de veranderingen werd ook meteen de komst van de volgende corporation verkiezingen aangekondigd, welke dus op dit moment ook even in de ijskast is gezet. Meer hierover vind je in de rubriek Uitgelicht.

Naamswijzigingen



Administrator mocht deze week weer aan het naamswijzigingenrad draaien. Ultimate-Killer leverde zijn coupon in en @Dutchy3010 gaf het rad een grote slinger. Het resulteerde in een naamswijziging naar , maar verder schijnt hij nog dezelfde persoon te zijn. Volgende keer meer geluk!

Sprunk nieuwe leader Universal Inc.

Plotseling stond in de zijbalk van de forumindex de tekst Universal Inc. stopt. Meteen sloegen de geruchten aan en werd de leider van Universal Inc., @Kloep, naar eigen zeggen overspoeld met reacties. Zou het te maken hebben met de veranderingen in B&C, waarbij hij duidelijk liet weten dat hij deze jammer vond? Gelukkig kregen we vrij snel duidelijkheid: @Kloep stopt als leider van Universal Inc., waarbij @Sprunk het stokje heeft overgedragen gekregen. Ook maakte @Kloep vlak daarna bekend dat de Graphics Blog als blog eveneens wordt opgeheven, waarvan de artikelen voortaan direct in de graphics fora zullen verschijnen. Een paar stapjes terug voor @Kloep op dit moment dus, die heeft aangegeven zich nog altijd vol in te gaan zetten voor OWN en natuurlijk Forumpoker.

3 reacties


Recommended Comments

Het kopje is "Fiegel5 nieuwe leader Universal Inc." en een paar regels daaronder staat "Kloep stopt als leider van Universal Inc., waarbij Sprunk het stokje heeft overgedragen gekregen."

Hoe zit dat nou, wie is er de chef?

Link to comment

Op het moment van schrijven was het nog Fiegel5. Na het plaatsen van het item heeft iemand het blijkbaar gedeeltelijk aangepast doordat inmiddels Sprunk als leider was aangesteld. In de titel van het stukje staat het nu ook goed. :)

Link to comment
Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...