Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #219 - Coming up


OWN

437 bezichtigingen

gallery_108553_47_3313.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover.

In de agenda: maandag 28 februari

Bewaar voor komende maandag een speciaal plekje in je dagboek, want het is voorlopig de laatste keer dat februari nog maar 28 dagen heeft. Volgend jaar zijn dat er weer 29 voordat maart aan de deur klopt. Pas in 2013 heeft februari er weer 28, alleen valt dat wel ruim twee maanden na de datum van het einde der tijden. Dus of we dat nog mee maken.... bereid je maar vast voor op een emotionele 28 februari. ;)

Verder deze week:

Beat Down vs. Gold Rush

Gaat Gold Rush de battle accepteren? Zo ja, dan hebben ze nog vijf dagen de tijd om een fantastsiche tijd te rijden. Beat Down kennende zal het niet makkelijk worden ze te verslaan.

Raad de Artiest - fragment 9

Wie weet het nieuwste fragment bij het juiste liedje te plaatsen? Ook het meeste recente fragment is lekker kort, waardoor het lastig wordt om te raden. Al geldt dat niet voor de echte muziekkenner of een fan die zijn favoriete liedje hoort. ^_^

Sportkenners: Koning Voetbal

Om het af te leren is er weer een ronde voetbal bij Sportkenners. Na de dramatische eerste poging is het de afgelopen keer iets beter gegaan met het voorspellen van de wedstrijden. Maar ja, het kan nog beter en het gat tot de openingsrace van de Formule 1 moet ergens mee opgevuld worden als Bahrein ook nog eens afgelast wordt. De grote vraag blijft: zal Sheep nu wel iets insturen en kan TomHagen wel zijn koppositie behouden?

5 reacties


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...