Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582005

OWN #222 - Prikbord


OWN

417 bezichtigingen

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door @Thundercover!

Personage Quiz nieuw leven ingeblazen

Het lag een maand stil, maar na lang nadenken heeft Remcconen besloten een antwoord op jimmiefitz' vraag te geven: noem een GTAforumlid waarvoor geldt "Tiësto in de GTA-reeks". Dat het antwoord van Remcconen (Djmaddox) fout is, mag voor lief worden genomen. Voorlopig staat de GTAGames Personage Quiz weer bovenaan in de Stamkroeg.

Waarom won Cabyon SOTM februari?

Er is weer een Signature of the Month-contest gestart, die de vorige keer gewonnen werd door niemand minder dan Cabyon. Wat was nu de reden van de stemmers om juist op zijn kunstwerk te stemmen? Lees de onderstaande meningen goed door en wie weet helpt het jou om de SOTM van deze maand te winnen!

MBeTV.jpg

matt: "TomHagen en GtaRipper hebben gewoon een signature gemaakt en die vervolgens ge-desaturateded, terwijl Cabyon daadwerkelijk iets met het thema gedaan heeft. En dat heeft hij ook nog eens leuk uitgewerkt."

NandroDavids: "Hij heeft het thema erg origineel benaderd en dat verdient bij mij bonuspunten. Natuurlijk moet de uitvoering dan ook goed zijn, maar ook dat heeft 'ie prima gedaan. :tu:"

Guardian1980: "Die van TomHagen heb ik niet gekozen omdat ik die signatures met sporters helemaal zat ben. Die van Gta Ripper heb ik niet gekozen omdat ik 'm niet echt bijzonder vind en ik niet snap wat die "S" of "5" er in doet. Die van Cabyon vind ik erg origineel. Niet zozeer omdat hij het Black & White er in heeft, maar dat "getekende" effect vind ik erg goed gelukt."

Conclusie: Elke stemmer kijkt ergens anders naar, maar het belangrijkste blijft toch de originaliteit van je werk. Om Guardian1980 op je te laten stemmen moet je tevens geen sporters nemen en een duidelijke signature maken. Dan komt het helemaal goed! ^_^

Hoe loopt GTA2 Vertaling Project?

Het topic staat inmiddels al een kleine drie weken op de forumindex en daarom wordt het eens tijd om te kijken hoe het ermee gaat. Ik heb het over het GTA2 Vertaling Project, waarin de teksten van GTA2 volledig naar het Nederlands vertaald worden. Na het bannen van Dotz heeft Flitskikker de leiding op zich genomen en een deadline gesteld. Ik vroeg hem hoe het op dit moment met het project gaat, maar onze kikker kon geen tijd vinden om nog deze week te reageren. Volgende week hoop ik meer uit hem los te krijgen. :D

1 reactie


Recommended Comments

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...