Jump to content

OWN

  • artikelen
    5186
  • reacties
    17587
  • bezichtigingen
    1582004

OWN #224 - Prikbord


OWN

336 bezichtigingen

Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?  

91 leden hebben gestemd

  1. 1. Hoeveel procent heb je GTA Vice City uitgespeelt?

    • 10%
      5
    • 20%
      6
    • 30%
      1
    • 40%
      2
    • 50%
      11
    • 60%
      6
    • 70%
      4
    • 80%
      7
    • 90%
      40
    • 100%
      0

This poll is closed to new votes

gallery_108553_47_3172.png

Deze rubriek is geschreven door Guardian1980!


GTAGames.nl afbeelding
Forumpoker (2)

Vorige week al een stukje gedaan over forumpoker. Toen was een reactie van de man die alles lijkt te winnen nog niet beschikbaar, maar nu dan wel. Aan het woord de winnaar van de forum-pokertoernooien 1, 2, 3 en 5, terwijl toernooi 4 nog bezig is, waarin hij ook nog meedoet.

NandroDavids: "Forum Poker vind ik een mooi initiatief, ook al ligt het tempo veel lager dan bij echt poker. Het is nou eenmaal rustig op het forum en dan is het goed dat er wat dingen georganiseerd worden. Meetings in MTA en GTA IV, Raad de Artiest en dus ook Forum Poker zorgen voor wat meer activiteit op het forum.

Het niveau van het poker hier verschilt erg per toernooi. Visser23 was tot nu toe lastig te verslaan, maar het eerste toernooi met 5 tegenstanders was wat makkelijker. Ook veel minder leuk, omdat er toen een aantal deelnemers waren die met pauperhanden all-in gingen, waardoor ik een grote achterstand opliep. Desondanks won ik toen gelukkig toch.

Na dat toernooi besloot ik voor mezelf niet meer aan elk toernooi mee te doen: ik had geen zin in toernooien waar men zo kansloos de chips weggeeft. Maar, toen won ik volgens mij nog weer een ander toernooi, waardoor ik bezig was aan een mooie reeks. Dat was voor mij reden om me voor alle toernooien in te schrijven: ik wil wel 's zien hoe lang ik deze reeks van overwinningen vol kan houden :)"


GTAGames.nl afbeelding

Even een grapje tussendoor

Dirk vliegt naar Berlijn. Tijdens de vlucht vraagt een stewardess hem of hij een maaltijd wil. "Waar kan ik uit kiezen?" vraagt Dirk. "Uit ja of nee," antwoordt de stewardess.

Bij het verlaten van de trein laat een vrouw een broodtrommel liggen. Een attente medepassagierrent achter haar aan, zwaaiend met de broodtrommel, en roept: "Mevrouw! U vergeet iets!" De dame draait zich om en roept terug: "Nee hoor, laat maar liggen. Dat is de lunch voor mijn man. Hij werkt bij de afdeling gevonden voorwerpen."

Karel wordt gebeld door de personeelsmanager van een schoonmaakbedrijf: "Hartelijk dank voor uw open sollicitatie maar we kunnen u op dit moment geen werk bieden." Karel zegt: "Nou, dan ben ik precies de man die u zoekt want ik voer toch niks uit!"

Uit: Reader's Digest Nederland.


"Examen Netwerken: 54/100. Ach ja, dat is voldoende, hè. :>" ~ Big Boss

Nipt over het randje is ook over het randje...


1 april

1 April zit er weer op. Wat is de beste mop die jij dit jaar langs hebt zien komen? Laat de andere leden meegenieten door het hier te plaatsen.


Dat was het weer voor deze week. Volgende keer ander meningen en gedachtes.

0 reacties


Recommended Comments

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Reactie toevoegen...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...